Underbara!

Nu har vi haft långhelg här hemma igen! Johan har varit ledig sen i Torsdag och det är ju hur skönt som helst. Just nu sitter jag och tittar på lite dagis-saker, kläder, regnkläder, stövlar osv. Min lilla, lilla tjej, det är inte långt bort nu. Snart är det bara 3 månader tills det är dagis dags, och åh vad jag önskar att jag kunde vara hemma med dig i ett år till. Men nu är det dags att komma ut i arbetslivet! Vad vill man jobba med egentligen? Vad vill man utbilda sig till? Jag vägrar som sagt jobba på ica eller något hela mitt liv. Jag vill kunna ge mitt barn och förhoppningsvis mina framtida barn de mesta de pekar på, ja, jag vill skämma bort dom, men det finns ju en viss gräns. Jag vill inte att hon ska behöva jobba när hon är 14, sommarlovet är ju till för att ha roligt. Jag ser så många föräldrar som tycker att de ska börja jobba så tidigt. Självklart är det ju bra med småsaker, som att hjäla till hemma och få en slant kanske. Men nä, jag vill skämma bort mina barn. Punkt slut.

Cornelias dagisväska, som hon har fått av sin kära moster.


Kommentarer
Postat av: marre

du har inte mycket i huvudet du. Man tjänar väldigt bra på ica kan jag tala om.

2012-05-20 @ 20:56:54
Postat av: Erica

Att frekvent skämma bort barn är att fördärva dem. Dessutom tjänar man BRA inom handels. Jag instämmer med föregående talare.. Du kan inte ha mycket i huvudet du.

2012-05-22 @ 10:13:19
Postat av: Elin

Självklart att man vill ge sitt barn mycket, men man måste tänka till lite. Att skämma bort ett barn kan påverka det något enormt i framtiden, såsom att handskas med pengar och den sociala biten emot andra barn som kanske inte har det lika som en själv.Sedan kan man inte heller komma och säga att man INTE tänker jobba på ica... Har man ingen vidare utbildning och jobberfarenhet så kanske man måste börja på exempelvis ica (som inte är ett arbete man ska klanka ned på, och speciellt inte en människa som inte har någon arbetslivserfarenhet!). Man kan ju inte heller skämma bort sitt barn på sin sambos ekonomi. Nej, man måste tänka efter innan man yttrar sig om sådana saker som kan göra andra upprörda eller om inte annat ledsna!

2012-05-22 @ 16:36:20
Postat av: Mormor

2012-05-23 @ 21:51:12
Postat av: Mormor

Att ha ambitionen att skaffa sg en utbildning kan väl inte vara fel eller......man tar åt sig det man känner kanske är rätt ändå. Alla jobb är viktiga på olika sätt. Den som tror att socialen kommer och tar barn för att man inte vill jobba på Ica kanske behöver en utbildning.

2012-05-23 @ 21:56:32
Postat av: Anonym

Haha snälla människor, sluta lacka och skriv nerklankande saker!! Hon har väl all rätt att yttra sig om sina tankar utan att det ska behöva vara nervärderande mot övrigt folk som jobbar på bland annat ica (som jag själv). Och dra fan inte in skit som att hon inte har något innanför pannbenet eller att socialen borde ta hennes barn (MARRE) du låter som en bortglömd, ensam gammal väl som inte är mycket att hänga i julgranen.. Stackare

2012-05-24 @ 15:08:33
Postat av: Annelie

Aaa bittra människor! Jag förstår precis vad du menar. Kram

2012-05-27 @ 22:01:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback