Måndag!

Igår tackade vi ja till dagisplatsen! Jag är nervös, förväntansfull och lite ledsen faktiskt. Jag önskar att jag hade kunnat vara hemma med cornelia tills hon fyllt 2 och hon har ju blivit så stor! Vart tog min lilla bebis vägen? Kan man inte stanna tiden lite nu?


Kommentarer
Postat av: Erica

Ja ja ja! Jag vet precis vart det ligger :) Gick förbi där häromdagen faktiskt. Såg att du hade tackat ja till det dagiset! Vad kul! :D Jag håller med dig, även fast Noel är vårat andra barn så känns det ändå läskigt. Och trist? Lite blandade känslor.. jag menar jag är samtidigt less på att gå hemma.. men att han ska börja på dagis känns så stort! Han är ju sista barnet också.. När Ofelia började så visste man ju att man ska skulle få en bebis till snart :P Men inte nu inte :PDom växer fööör fort!! :D

2012-03-19 @ 14:58:45
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: Erica

Håller helt och hållet med dig. Min sambo, pappan till mina barn & barnens faster är halvgreker. Mina barns farfar ÄR grek. Det finns inget i mig som är rasfixerande, rasistiskt överhuvudtaget. Det jag ville få fram var att dom jävlarna skulle straffas.Nej, dom förtjänar inte att dö överhuvudtaget. Lida lida lida. Tills den dagen dom dör alltså. Plågsamt och smärtsamt. Vart dom än i världen befinner sig!

2012-03-20 @ 07:56:13
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: Jennie - kreativ och pysslig mamma åt Malva

Håller med dig, önskar jag kunde vara hemma med Malva på halvtid iaf, men det är sååå nyttigt för barn att börja i tid. Ju äldre de är desto svårare är det, Oftast, inte slltid! det kommer att gå bra!

2012-03-20 @ 20:06:01
URL: http://jenniezen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback