Bugaboo Cameleon

Simone om Åh!:

Hejsan!

Skulle du kunna berätta lite om eran barnvagn om du är nöjd med den? och sedan visa lite bilder :)
Vi har en bugaboo Cameleon och det kan vi ju nästan säga att det är en utav de trendigaste vagnarna just nu. Vi är jätte nöjda! Liggdelen är underbar, väldigt skyddande, sittdelen är också hur bra som helst, öppen och smidig! Det som är så bra med bugaboo enligt mig, det är att det finns så mycket roliga saker att köpa till. Däremot är det inte direkt en billig vagn. Här har du en video du kan kolla på med alla otroliga saker du kan göra med vagnen. Vi älskar vagnen, och vill du ha en bra och smidig vagn ska du absolut köpa en bugaboo!

Köper du en bugaboo i Sverige får du räkna med ett pris på ungefär 13000-1400 och då är det inräknat med åkpåse och vinterhjul. Sen alla dessa saker du kan köpa till som är bra att ha, mugghållare, paraply osv, det kostar ju lite extra!
Vi beställde vagnen ifrån england, då priset gick på ungefär 8500 kanske, då ingick bilbarnstol också! Men sen får man lägga på ungefär 2000 på åkpåse och vinterhjul.

Hoppas du finner vagnen för dig, men jag kan verkligen säga att Buggan är verkligen underbar och snygg som f a n dessutom!
Kommentarer
Postat av: Carina

Lila var snyggt. :)

2012-03-01 @ 19:11:47
URL: http://vilopaus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback