wups

Jaa, idag var man uppe tidigt, precis ätit frukost och ska börja göra mig i ordning! Idag blir det den dagliga resan till huddinge.

Jag drömde något konstigt inatt, jag skulle fylla 40 och kom på att jag inte hade någon familj/barn eller något och att ingenting var på riktigt, nä det går knappt att förklara, helt sjukt, Ibland börjar man fundera på hur hjärnan fungerar.
Men det är ju faktiskt så att i Stockholm väljer kvinnor oftast att skaffa barn när de är mellan 39-42 år. Det är kanske ganska sjukt, men vi la märke till det när vi var på ultraljudet, det var ju endast kärringar där. Då berättade barnmorskan att det är faktiskt så och att hon själv tyckte att det var ganska så sjukt.


Kommentarer
Postat av: Sylvia

Alltså, vad har du för SF mått egentligen? Eller är det bara för du är så smal egentligen som din mage är så fin och rund och stor? :)

2011-02-21 @ 11:44:19
URL: http://syliam.blogg.se/
Postat av: - Alexandra!

Oj, det är ju en ganska sen ålder, tycker jag! Jag tycker att det är lagom att SENAST skaffa barn när man är typ.. strax över 30, då mest för att det inte ska vara sån otroligt stor åldersskillnad. Jag älskar den låga skillnaden mellan mig och mina föräldrar. Pappa är ju knappt 19 år äldre än mig och mamma är knappt 18 år äldre än mig.

Sen finns ju massa andra saker som spelar in på när man bör skaffa barn, så klart. ;P

2011-02-21 @ 20:34:39
URL: http://ninjafruit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback