Gäsp

Idag känner jag mig apseg, men har precis tryckt i mig frukost så det vänder väl snart. Nåja, johan slutar kl ett och då åker vi till huddinge fram & tillbaka. Hoppas det inte är en allt för hemsk Fredags trafik..
Men nu är det dags att göra sig i ordning lite, jag måste bara påpeka att fyfasiken vad jag skulle behöva få lite färg i facet, liket, känner jag mig som just nu. (;


Favoritbloggen just nu;Ebba von sydow

Kommentarer
Postat av: sylvia

Alltså jag kanske är borttappad men jag skyller på att jag följer världen genom en mobil :-P men varför springer du fram o tillbaka till huddinge? :-)

2011-02-18 @ 11:53:45
URL: http://syliam.blogg.se/
Postat av: Linda Rangfeldt - med plutt i magen

Självklart får du veta det :) Bara jag som är lite seg och inte skriver med det i inlägget! Ska börja göra de :) Heldressen är köpt på H&M :) Jag tycker inte heller om de jätte färgglada heldressarna. Inte i mys iaf. Bättre med grått eller svart :) Denna fans bara i grått. Den är sååå mjuk inuti :D

2011-02-18 @ 12:07:48
URL: http://lindarangfeldt.blogg,se
Postat av: - Alexandra!

sv: Jag tror faktiskt människan i allmänhet mår bättre av att gå upp tidigt. För det har jag tänkt på nu de senaste året; förr gick jag alltid upp typ kl 12 när jag var ledig och då var man så jäkla slö. Nu är jag jättepigg och i gång på dagarna, går ju upp typ kl 8 när jag är ledig.

2011-02-18 @ 18:00:34
URL: http://ninjafruit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback