Men va?...

Det här börjar bli extremt irriterande. Nu har jag varit sjuk sedan förra lördagen, mådde bra två dagar men nu samma sak igen. Något som är äckligt, det är att vara sjuk, man känner sig liksom äckligt infekterad i kroppen, just nu min hals, halsen är värst för mig, jag blir nästan riktigt arg. Jag är hellre magsjuk än har ont i halsen, äckligt gult snusk som kommer ut halsen och man vill bara spy när man ser det. Man vill inte äta heller, vilket gör att man blir riktigt irriterad. Känner mig just nu allmänt äckligt sjuk. Blir nog ett litet samtal till sjukhuset strax och be dom ge mig några piller som kan hjälpa en på traven. Jag kan inte sluta tänka på mat, jag är skit hungrig, men så lite youghurt får man leva på, jag vill ha en riktigt fet subway macka, fyfan vad gott! Det är ju inte bara maten som lockar, kollar man ut är det ju strålande fint höstväder ute, sol.... Nä, jag är riktigt bitter nu och det tänker jag fortsätta vara. Juste, jag beställde ett par converse förra veckan, tror ni inte att jag fick fel skor och fel storlek? inget går som jag vill just nu, usch!

det var det

Sådär, nu är allt tjat om valet över. Gick dock inte som man ville riktigt och det tror jag väldigt många håller med om. SD är ett stort skämt som skrämmer väldigt många, de som röstade på dem bör skämmas ordentligt. Men allt brukar oftast förstoras upp väldigt mycket och vi får hoppas att de håller vad de lovar, att inte sammarbeta med SD.

Nog om politik, jag måste boka tid hos frissan och göra något roligt åt mitt hår, älskar verkligen mörkt hår men är väldigt sugen på lite slingor som ljusar upp det.. Vad finns det för bra frisörer här i Norrtälje då? Får ta reda på det, nu funderar jag på att gå ner i källaren och hämta upp systemkameran och lite annat strunt som kan vara bra och ha...


oook

Nu orkar jag inte ha tråkigt längre, vill vara frisk så jag kan träna lite..................................buhu..

åhnejfyfan

jag tar tillbaka allting, jag har gått och hånat alla som varit så sjuka och tyckt att det är jätte konstigt att alla är så sjuka och att inte jag är det, eftersom jag är alltid den som blir sjuk först!
I Lördags kväll kom det bara som en smäll helt plötsligt, hoppade ner i sängen kl tio tror jag och somnade direkt.
Så nu ligger man här med äckel hosta och feber...
Tur att man har den snällaste sambon som tar hand om mig. Men nu är jag själv så nu ska jag fortsätta att tycka synd om mig själv.

tjolahopp

fan jag som hade hoppats på regn idag

jahajaaa, igår var jag hemma med en väldigt stilig kille, som kallas liam. Hämtade upp honom på busstationen, supertiiiiiiidigt på morgonen, fast egentligen var det väl inte så tidigt, bara jag som blivit lat. Vi hade det trevligt!
sedan kom han käre mor hit och degade lite...
Nuu/snart hade jag tänkt gå och träna lite, adjöken.


what´s next?

Sommaren är slut, skolan är slut, sommarjobbet slut, ops. Frågan är ju vad som händer nu, men jag är nästan inne på att jag ska börja plugga eller något, skaffa en riktig utbildning, en riktigt bra utbildning. Känns ganska surt att fortsätta direkt, men, jag vill inte jobba i en klädesbutik,coop,ica eller något, jag vill göra något som inte är så jätte vardagligt :) Så jag ska nog ta mig en super utbildning inom något, som jag inte ens vet själv. Men under tiden blir det att söka jobb... anyway...Träningen är igång nu också! ap skönt, nu jävlar ska jag försöka komm iform tills nästa sommar, haha.
justja, om några månader ska jag göra något som jag inte gjort på jätte länge! Jag ska på konsert med en vän jag inte har träffat på väldigt, vädligt länge. Bandet vi ska kolla på gillade vi väldigt mycket när vi var mindre och det ska bli super kul att återuppliva lite minnen.


RSS 2.0