Måndag..

Världens skönaste helg kan det ju varit. Väldigt lugn, men höjdpunkten var väl ikea, älskar att vandra omkring där, man hittar alltid något. Men jag och Johan åkte dit för att hitta ett skåp, eller vad det nu heter, ja ett stortskåp/vintrinskåp? något sånt. Vi hittade ett par stycken, sen hittade vi ett som vi verkligen verkligen veerkligen ville ha, och det var på rea, ännu bättre! Det stod att det fanns två kvar, så vi gick till personalen och det var precis en som hade köpt det sista.... Jahapp, då var det bara att gå vidare och ta det vi tänkte ta innan då, vilket gjorde så att man nästan ville skita i att köpa något.. meeen, när vi ska gå till kassan så tycker jag att vi kan kolla i fyndhörnan bara för att kolla. VAD står där? JO, det skåpet vi ville ha! Var bara några småfel som man inte märkte av och det var ännu billgare, 600 kr för ett skåp som tidigare kostade 2300, jippie, jävlar vilken tur vi hade :)

Väldigt länge sedan.

Daterat: Söndagen den 6:e augusti 2006 kl 00:50
 
 
 
Nu,Josefine,Hanna,Maria:O:O,Nordbrandt,ska du få höra,
likt en fågel viska i mitt öra,
att allt du gjort,har gått så väldans fort
du har gett mig liv,inte hiv
du har skänkt mig kärlek,inte nån dum lek
du har visat mig allt bra i världen.
du,min lilla ängel,
har dragit mig ifrån allt ont som för länge sedan tog
mitt liv långsamt bort.
Det finns inte tillräckligt med ord,som kan beskriva din plats på denna jord
MIN jord.
Nu hittar jag inte några bra rim längre,
men jag är dig evigt tacksam,på riktigt.
för allt du gjort för mig.
Jag älskar dig Josefine,Hanna,Maria,Nordbrandt <3
för alltid.<3

/Alexandra Jenny Desirée Lind

Tack.
Daterat: Söndagen den 6:e augusti 2006 kl 00:49  
 
 
 
However far away I am,I will always love you
However long I stay at your place, I will always love you
Whatever words I say,I will always love you
You really got your hold on my heart
When I say goodbye to you,I get numb for awhile
It’s not the way it’s supposed to be
Where your heart on your sleeve make things hard to believe
I will stand here,right here
not watching on you,I’ll be fighting for you
What if I get hurt? I don’t give a damn
When people I love,like you,I can fight for years
without feeling no pain at all
So now,
however far away I am,I will always love you
However long I stay at your place,I will always love you
Whatever words I say,I will always love you.

/
Alexandra 21/3-06

Helt..slut..

Jag avskyr att vara inne i stockholm, fyfan vad galet trött och irriterad man blir.. Tack o lov så är man hemma nu, städat upp kaosen här hemma och lagat mat. Väntar på att göllet ska komma hem!
Nu ska jag skölja ur min hårfärg.


fixed


snuppwuzzup

Jag är död, helt död. Orkar inte ens resa mig upp ur soffan, vill bara ligga här hela kvällen och det tänker jag göra. Snart kommer johan med pizza och den får jag väl vräka i mig för kl åtta börjar alla braiga program. Tur att man har en sån snäll pojkvän. Juste, nu har jag kommit på vad/vart jag ska tatuera, längtar som bara den. Snart är det dags! 

whu nu kom dom guuua pizzorna!

wanted

 
luff you


vår?

Det kryper i fingrarna på mig när jag sitter inne på zoovillage och kollar runt.
sun sun sun

Ja, solen skiner och det är väldans härligt. Fast, kallt och blåsigt. Johan fyller år på fredag, då blir det middag hos hans mor. Sedan ska de förmodligen gå ut, men jag tror nog att jag hoppar det! Finner inget roligt på mobergs, bara en bunt med bönder där och man kan då inte prata med någon, eftersom de spelar så jävla hög musik. Nä, mobergsbar kan läggas ner, öppna något fränare ställe tycker jag. Kanske låter som jag är 40, men nä, jag sitter hellre hemma och pimplar en flaska vin och pratar skit. MEN, något som är ännu roligare är att jag fyller år nästa torsdag, då blir det tatueringsdags samma dag, väldans roligt. Det blir inte någon mobergs utgång kan jag säga!

B


tatueringsdags

Ska försöka undvika att skriva om snön,det brukar oftast göra mig förbannad. Idag skall jag följa med natalie på stan, för hon ska kolla synen eller något och testa brillor, hon har hittat ett par riktigt heta som jag nästan också vill köpa. Sedan ska jag boka tid för tatuering, hoppas att dom har tid så snart som möjligt! I morgon blir det upp tidigt för att åka in med papi till Estocolmo, även möta upp syster och hennes pojk där. Blir mysigt. Nu, inte mysigt, städning.

produkt


!!!

FAN, man blir bra irriterad när det är sånt här väder! Snön kommer ju för ihelvete aldrig att försvinna!
Tvingade mig ut idag för att jag skulle passa liam medans natalie var hos tandläkarn, men han sov ju bara. Haha... Vidrigt väder var det ute i alla fall och jag tänker inte gå ut något mer idag. Vi luktade snuskiga fåglar också, jävla dunjackor! Nåja.. Nog med att vara negativ.I morgon är det tisdag och då börjar alla bra program, det ska bli väldans trevligt, tvkväll i morgon alltså. De andra dagarna blir det att hjälpa natalie med att baka, Fredag åker jag till vällingby, syster skall hjälpa mig att skriva lite cv  sedan kommer min far och då åker vi in till stora staden stockholm. Jag fyller ju trots allt år snart, och då önskade jag mig en dag med pappa i stockholm, handla lite och äta gott. Mysigt! Tidig present, men ändå... Nu ska jag fortsätta var lat.


RSS 2.0