Studentmottagningen

Hemma hos mor och far, tack för allt och alla presenter jag fick av alla, jävlar, detta var ju större än att fylla 18!

Baby

Tapas


we made it

Nu ska jag försöka slänga ihop allt här.

I torsdags var det "skolavslutning", då var vi och fick våra betyg innan studenten. Jag och Amanda sov här och johan fick sova hos david så vi skulle få en liten tjejkväll innan studenten. På Torsdagskväll hade vi en slags, avskedsmiddag på trädgårn med klassen+mentor. Var jätte trevligt men blev en rätt stressad middag eftersom man hade så mycket att göra till fredagen plus att vi skulle upp klockan fem. Jag och Amanda sprang runt här hemma som två tokar på kvällen och tog en cider, färgade håret och allt sånt mysigt. Det var väldigt svårt att sova den natten kan jag säga, man var vääldigt nervös..
Jag vaknade på Fredagen av att sandra ringde och sa, kolla ut.. Ja, det öööösregnade, hahaha.. Vi struntade i champangefrukosten i parken. När vi börjat göra oss i ordning, lagom trötta så kom marcus förbi, och vi började dricka lite. Johan fick köra oss till skolan sen och då började det hela! Var jätte god mat i skolan och många fina avskedstal, nästan lite sorligt. Sedan kom Johan och david med lastbilen som vi skulle åka med, haha fy i helvete vad taggad man blev när dom stod där med lastbilen och musiken på flaket! klockan gick fort och man blev lika fort påverkad haha.. Klockan halv tolv sa dom på scenen att det var dags att springa ner, alla sprang ner för alla trappor ner dit vi skulle springa ut och hade ner räkning, just den studen var så jävla underbar, vilken jävla känsla.. Dörrarna öppnades och alla sprang ut, dom första jag hittade var Emelie och Birkon, och sedan sprang jag vidare till mamma,pappa och alla.. Sedan var det dags för flaket och fy heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelvete vad roligt, det regnade, sprutades öl, champange och allt möjligt. Vill verkligen göra om det, åh..


Mentor Hanna och Amanda i Torsdags.

Jag ville inte riktigt vara med tror jag.

Thim

Marcus och jerry

Manne och Marcus

Jag och Amanda, hahaha....

yeey

Under lunchen


FÖR JAG HAR TAGIT STUUDEENTEEN.

Helvete, vad jävla kul jag har haft! Det var absolut den roligaste dagen i hela mitt liv. Ska jobba snart, så lägger bara ut lite bilder, kommer massa fler sen. Ska försöka få bilderna från från när vi åkte flak och sprang ut, det  ÖÖÖÖS regnade, det var nästan det bästa att det ös regnade, man blev nästan lite mer taggad!

LetmeLetme

uuhhja vad jag känner pirr i magen inför Fredag!
I morgon blir det stockholm för att införskaffa det sista till Fredag. Börjar känna mig stressad, som vanligt när det är något stort. Stressar alltid onödan, snart kommer magsåret, haha.
Nååååja.... I dag har vi varit hos jocke som fyller 20, grattis. Sedan fick jag mig en rejäl chock när johan kom hem, fick tre rosor, det trodde jag aldrig! Haha.. Men det är väl så det ska vara, ellerhur?


3 år idag, älskar dig.s10

Lite nya sommarkläder som införskaffats..
goooooodmorning

Det är kaaallt ute, tio grader i skuggan, uäk.
Jag vill ju ha 23 grader och inte ett enda moln. Därför blir det lugnt idag, ska äta lite frukost och sedan städa lite. Juste, det är ju något fel på katterna, de har spytt sen igår kväll, konstant! Hela natten och när jag vaknade. Vad kan vara fel nu då? Blir ju inte särskilt billigt med ett besök hos veterinären.. Hoppas det slutar så att vi slipper åka iväg dit.

i love you


Jag blir så glad när jag ser den där bilden, för jag vet att du var lycklig då. Bilden togs för många år sedan och du tog alltid hand om mig och amanda. Jag saknar dig så otroligt mycket. Det gör så ont i hela min kropp när jag tänker på hur du har det och vad du går igenom. Att bara veta hur du har det får mig att tappa andan, jag vet att du kommer bli frisk, jag bara vet det. Det jobbigaste är att jag klarar knappt av att prata med dig längre, för jag vet inte vad jag ska säga, jag vet inte hur jag ska hantera det här, jag vill inte tänka på det, men jag tänker på dig varje dag. Det gör ont att du inte kommer att stå där när jag springer ut på Fredag, för att jag vill ha dig där. Jag saknar dig och jag saknar oss. Jag älskar dig bror. 

Spend all your time waiting,For that second chance.For a break that would make it okay,There’s always one reason,To feel not good enough,And it’s hard at the end of the day,I need some distraction,Oh beautiful release,Memory seeps from my veins,Let me be empty,And weightless and maybe,I’ll find some peace tonight.

You’re in the arms of the angel
May you find some comfort there


time for myself

Fan vad skönt det är att bara vara själv ibland, helt ensam. Inte ofta man är det när man bor i en etta tillsammans med sin pojkvän. Man tar verkligen vara på de stunderna man är helt ensam. Bara vara lite tjejig, sitta och måla naglarna, lyssna på vilken musik man vill, kolla på vilket tvprogram man vill, ta ett långt bad och göra hårinpackning, rensa tankarna helt och hållet.. Man bara njuter.

Nåja.
Vad händer nu då? Nästa Fredag tar jag studenten, det ska bli jätte kul. Hur roligt är det efter då? I sommar blir det att jobba, men det är endast denna sommar. Nu är livet slut känns det som, haha. Nej, nu överdriver jag kanske lite. Dags att bli vuxen.. Synd, jag vill alltid vara mammas lilla flicka, för alltid. Helt sjukt att alla dessa skolår som man alltid velat ska gå så fort är borta nu, som man klagade när man var mindre. Nu klagar man inte lika mycket längre, jag skulle helst vilja vara 15 igen. Men vem vill inte det då?

Idag;

Nu är allt klart i skolan, jag och Amanda var dit en stund idag för att visa vårt sista filmprojekt. Sedan blev det en sväng ner till parken, vilket var fruktansvärt kallt, usch det blåser hela tiden här. Vi ringde Alex och han körde oss till malmen, vi hade hoppats på att det skulle vara mer sol där, men ikke. Vi satt där ett tag och snackade sen körde han oss tillbaka, väldigt snäll du alex! Vi satt i parken igen och då skulle sara och marcus komma men de sa att de inte hittade en parkering och att de skulle köra hem oss... När vi kom till dom stod sara där med sin nya cab! Riktigt underbart, hon var så nöjd, det såg man :) och det bör du vara. Vi tog oss en liten sväng här i Norrtälje med hennes nya bil och njöt lite.


RSS 2.0