en gång till

och så var det söndag igen.
väntar på att johan skall komma hem med lite gott gott till mig, detta är inte bra, tur att träningen snart ska börjas. Hur som helst, jag vill att det skall vara fredag! Då har sexymama fixat barnvakt och det blir partaj. Vi är några stycken och vi kommer att köra på 80-tal. Hur jädra trevligt kommer det inte att bli?


bk.

Re. Sp.


I want to sing to you my love.My only love and happiness .Don't be so blue so blue my love .Take off your shoes take off my dress .I want to sing to you my love .My only love and happiness .Don't be so blue so blue my love .This too shall pass, this too shall pass


firefliesOnsdag

helt slut, börjar bli sjuk eller något. ont i kroppen och bara allmänt seg. När det är så, då känner man sig ganska äcklig, men med min tur när man är på väg hem genom stan då kommer en kille från norrtälje tidningen och vill fråga lite frågor.. Visst tänkte jag, går ju fort.. men efter ett tag så ska han självklart ta kort också. Jag kände mig verkligen sexig, osminkad och sexig. Nu ska jag äta massa frukt och få upp min energi lite.


Tisdag

Idag kom en snyggning hem till mig med sin mor.
En snygging som även fyller ett år i morgon!
Vår,snälla?


adrian grenier


Fredag

Ja, nu har det i alla fall beställts ett nytt kort. Man känner sig ju lite naken utan kortet. Det posetiva är väl att man inte handlar något, haha. Nåja.. Nu ligger jag  i soffan som en död mås, träffade Amanda nere på stan en snabbis, nu ligger man och väntar på det roligaste som finns.. tvättstugan.. jippie.


knifes


Glad?

Nä. Just nu går ingenting som det ska känns det som! Var lite folk här igår och förstår inte riktigt hur ens sminkpuder bara kan gå upp i rök? När man letat på alla omöjliga ställen så börjar man ju undra. Inte direkt så att det var h&m puder, då hade jag inte brytt mig... Har sökt igenom hela lägenheten och nu ger jag upp, bara att gå och köpa nytt, känns roligt att lägga ut 400 kr bara så där när man tidigare igår hade puder hemma.. Det som är ännu roligare är att det går ju inte, för mitt kort har ju tydligen också försvunnit, så just nu är jag bara förbannad på allt och alla!
Less på alla jävla människor.


Torsdag

Fredag i morgon, härligt! Trots att man är ledig känns det skönare när det är fredag.
 I dag träffade jag Natalie för att äta lite kina mat, efter det kilade jag hem till Amanda för att fixa lite hår och sånt där. Sedan fick pappa hämta mig och då åkte jag med hem till mor och far för lite middag.. Beställde även lite kläder och ett par ap heta skor.
Haha, johan skrek nyss från badkaret, - FAN VAD ÄCKLIG DU ÄR BJARNE,FYFAN.
Jag springer direkt dit och kollar vad som händer, jo då har kattfan tydligen spytt ner Johan när han ligger i badet.
Haha, så knasigt det kan bli.


skadekontroll

jätte kul med ögoninflammation i vänstraögat. Jätte vackert. Bara rinner och kliar, så vill helst inte gå ut och visa mig idag. Det får räcka med att springa till och från tvättstugan.
Inte riktigt min vecka denna vecka!


T


since 1991

Haha, jag kan inte låta bli att skratta ihjäl mig när jag kollar på paradise hotel, dom lär ju skämmas som fan när de ser sig själva på tv. Mycket, mycket värre än big brother, haha.
Hur som helst, nu har jag lånat min bror systemkamera, äntligen kunna ta lite kort, det blir ju som roligare då. Hoppas jag mår bättre i morgon, då hade jag tänk ta en långpromenad med Amanda. Det jobbiga är att jag har tvättstugan kl två, vi skulle egentligen haft det i ... söndags men vi kom dit så kom vi på att det var ju i lördags, haha. Men det är väl bara att köra på.. Nu ska jag kolla klart på paradise hotel och sedan krypa ner i sängen med pluttjohan. 
 Natti & adjöö..


jaja.2010.jaja

Ja, nu är det 2010, trevlans. Känns inget speciellt med det, onödigt det här med firande. Man spenderar bara en jävla massa onödiga pengar på saker.
Vi var hemma hos Emelie och Birkon som sagt, åt middag, middagen blev alltför sen. Ja,kvällen slutade hos jocke och usch vad trött jag var dagen efter, vi låg i soffan hela dagen.
Nu är man sjuk också, usch, allt är så sjukt jävla tråkigt på vintern, bara kallt och man är sjuk hela tiden.
Nu ska jag byta sängkläder.
Adjö!


RSS 2.0