00.00


???

Städa, städa, städa.. Fy tusan så jobbigt det är ibland, men skönt när man ser resultat.. Har städat igenom hela garderoben och vikt in all nytvättad tvätt. Fick faktiskt en lampa av Natalie igår så att jag skulle kunna se något i min garderob, hon kanske tyckte att jag behövde det så att jag skulle städa den.. vem vet, hoho.. Men nu har jag i varjefall insett att jag äger för mycket kläder. Nu ska jag skriva en fet matlista, så blir det handling på flygis när mannen kommer hem.


Det kanske är så att Natalie har lösenord för att folk är lite för besatta!


Vi gör det roligt


blodet pumpar, svetten lackar..



Jag vill ha sommar, det bli bara ännu mer snö hela tiden. Kanske inte blir någon sommar? Våren kan väl trots allt komma tycker jag! Snart kommer Natalies, johans och min födelsedag upp och då kan det väl vara..4 plus kanske? Skulle faktiskt bli glad för 4 plus grader.
Nej, nu skall jag städa det kliniskt rent här. 

"Man vill ha det när man inte kan få det, när man får det så vill man inte ha det,det är galet att försöka förstå det, ja så sant som sagt , så har det alltid varit."


CCS

Jävla crap skit klocka. Cheapo åker ut genom fönstret snart, hakat upp sig och säger tiden typ varannan timme?!


allthecrazythingsididtonight


snupp


Söndag

Då var det dags för alla hjärtans dag då. Vaknade med en ovanligt glad pojkvän idag, han ansträngde verkligen sig för att ha ett bra morgonhumör. Det är något som han inte har, väldigt arg och farlig när han är nyvaken, men ikke idag.. Sedan åkte han och hyrdefilm och köpte baugette(?) så gjorde vi riktigt goda mackor.. 
Nu hade jag tänkt beställa hem lite kläder! 


lördag.

ännu mer snö...


Natalie/fia.


DD

Nu städas det som bara den, hela lägenheten skall skina.. Då vet man att man får en glad johan när han kommer hem! Satt och rensade en låda, hittade massa foton, sånt blir man alltid lika glad över.. Minnen!
Ett foto på mig och natta fick åka in i ramen och stå vid sängen.


usch.

Nej, det blev ingen skola idag. Går fan inte att gå dit när man är så här hängig, går knappt och prata heller.
Hoppas att det går över fort, har testat allt man ska göra för att bli friskare fort, haha. Sista saken är bara att äta vitlök, men det vet jag inte riktigt om jag går på..Känns i alla fall som att jag har varit tyst i två dygn nu, jag vill bara prata och prata. Haha...
Nu ska jag trycka i mig massor utav vitaminer och försöka städa lite.


Snö?

Ja, nu snöar det igen. Jag som började få lite vårkänslor.
Just nu sitter jag och äter is, har så jädra ont i halsen. Har inte tid att vara hemma ifrån skolan heller, därför måste man gå även fast man känner sig dålig.. Far min kommer förbi med Zyx sen, det ska tydligen lindra halsont som fan, får hoppas det fungerar! Nu hade jag tänkt göra egna piroger, får se hur det går, eller köttfärspaj, ja, vi får se. Sedan blir det springa ner till tvättstugan, jippe....skönt med rena kläder ivarjefall..


fis


oj.

Här har det inte hänt mycket ser jag. Blir man sugen på att skriva något när det bara är så vidrigt väder då absolut inget händer, nä det blir man inte. Börjar skolan kvar i tre, kollar man ut är man inte särskilt sugen på att gå  dit bort..


RSS 2.0