Jag ska, jag ska..


Boston


Men det var roligt.still sicko

fan, detta är otroligt irriterande! igår kände jag mig bättre men nu mår jag sämre än vad jag gjorde innan, usch. Blir att ligga och frysa under täcket idag igen då, roligt att man hunnit göra något denna vecka, verkligen...


Jag älskar er!boom boom

Just nu ligger jag i sängen och är så jävla seg som vanligt, mår mycket bättre idag dock. Dock? haha, vad det lät hel fel.  Nåja, nu ska jag resa mig upp och äta lite frukost, klä på mig och sedan gå ut ifrån denna lägenhet. Panic!

Johan ställde upp på en liten porrbildwhattaaahekk!

paaaabadara, sjuklingsfia,pabralblaa. Nej, allvarigt, detta är urtråkigt. Johan kommer hem sent. Här ligger jag. Väldigt kul. Hur som helst, jag sa ju att jag inte tänker vara sjuker i morgon, därför ska jag till mor och far, eftersom dom far till Norge i morgon... Jag ska dit och hålla ställningarna! Kanske tar med mig Natalie och Liam eftersom jag skulle fixa henne hår också i morgon, hm.. Ja, vi får se hur detta slutar. Nu.. ska jag....?
adjö


citio!

Nu tycker jag faktiskt synd om mig själv. Varför ska jag behöva ligga här hemma när jag har en vecka ledigt? Riktigt sunkigt. Idag tänker jag ligga hemma, men i morgon tänker jag det inte, då får jag vara frisk helt enkelt. Jag står faktiskt inte ut att ligga här hemma med dessa två galningar!


perfekt..

Somliga vet ju att jag verkligen avskyr jeans, jag klarar oftast bara att ha på mig det i två timmar max, sedan får jag panik och måste slänga av mig dom, så jävla oskönt. Men här om dagen så var vi nere på stan och woaoa, vad hitta fia, jo tights som verkligen exakt ser ut som jeans, men när man tar på dom.. då är dom så mjuka, så mjuka, såå mjuka.


förjävligt


ingen lust!

har blivit jätte förkyld, hade egentligen tänk lägga ut en del drös med bilder från i lördags, men det kommer, mu.
Nu ska jag ligga och dö i soffan.


bobobooop

Jahaa, när ligger jag i soffan och myser. Är sinnesgaletsjuk trött, måste ju vila upp inför i morgon.. Johan åker iväg med jobbet, någonstans och kommer tillbaka på söndag. Så i morgon har jag och natalie fixat lite tjejkväll, hon har barnvakt så det ska bli kul. Lite bruds här och sedan mobergs, uhm. Ja,  det blir fint!  nu ska jag slita upp johan ur badet.
PPPPPPPPPPPPPUUUUUUSSSSS


Jessica Szohr - snyggve-inspiration..fooufauksak!

Bleh, jag måste ta och fixa mig en ny kamerasladd... Allt bli ju så väldans tråkigt utan bilder!
Kom precis hem från skolan, sitter i soffan och fryser.. Väntar på att papi ska hämta upp mig, då blir det lite mat hemma hos dom. Vill inte laga mat själv när johan kommer hem sent, jätte tråkigt ju. 
Nåja... vad händer annars? 


Oj.

Detta var ju ett tag sedan, faktiskt. Har haft fullt upp i skolan tror jag och allt annat. Kan bara säga att denna helg ska bli en riktigt slapp helg.
 ooj, nu måste jag kolla klart på något på tv4 fakta där barn kan se andar, creepyy!


SÖNDAG, nej LÖRDAG!

Ohuujaha, har inte haft sånt stor lust att skriva faktiskt. Har inte haft tid om man säger så.
Igår var natalie och liam här, vi gjorde lite tacos och sedan gjorde lilla liam illa sig och då sprang vi ner till akuten för säkerhetsskull.. Han skar sig på en plastgrej som man tar pasta med, väldigt dåligt, nu ska jag stämma ikea, haha.  Hur som helst.. Kom precis hem från natalie och nu ska jag städa lite, göra mig i ordning och sånt för att ikväll ska vi fira david som fyller år. Jossan kommer hit först så ska vi föra lite här innan vi drar till joakim. Tusan, nu kom jag på att jag glömde vinet hos natalie. SUCK.

Vad annars, hm jo. Jag är galet less på att gå en linje man inte känner någonting alls för. Ibland funderar jag på att hoppa av och sedan gå en utbildning för något man verkligen vill göra, men det kostar väldigt mycket, det gör ju det. uä, är inte så många månader kvar nu så vi får väl se!


mums

Gårdagen var supermysig! Jag träffade Natalie & Liam, sen gjorde vi en jätte god middag. Sedan blev det att kolla på lilla melodifestivalen med massa godis och chips!

Johan, jag kanske måste lämna sig för denna lilla pojke om några år, haha!


RSS 2.0