Lördagen hos oss

gosh

Ohyeohye, fasiken, måste fixa sladd till min kamera, vet, jag har sagt det ett bra tag nu.
Anyway.... idag blir det lugnt, sitter hos mor och far med min bror. Ska hem när pappsen kommer och börja med tacosen. Sedan tillbaka hit, tror jag, vi får se. I morgon blir det skoj, har jag hört?


irriterad

Ja, jag måste bara påpeka att Norrtälje sjukhus är ett av det sämsta sjukhusen.  Var där angående min hals och andningssvårigheter, hon lyssnade lite på hur jag andades och frågar om jag kanske svalt ett FISKBEN? Driver kärringen med mig tänkte jag, men tydligen inte, och nej jag har inte svalt något fiskben. Antog att dom skulle ta och kolla min hals eftersom jag känner att något är där eller att något är svullet. Nej, jag får ta blodprov, jag hatar blodprov och dom tog jätte mycket blod för den delen också! Nåja, hon skulle ringa mig idag om svaren, har hon gjort det? Nä! Jävligt irriterande att gå runt och känna att det känns som det sitter en hårboll i halsen eller något, suck.


schmack


psiloveyouforeverandtoday

Yes, nu har jag äntligen nytt virusskydd, min dator har inte mått så jätte bra. Sedan håller min mobil på att balla ur, usch, jädra elektronik.. Sitter hos mina förädrar och fryser arslet av mig, skulle vara skönt att hoppa i jacuzzin eller om det var sommar kanske? Lyckades ju bränna mig rejält.Akuten

Jisses, det blev ingen direkt mysig lördagskväll. Vi var på väg ut till johans vän och fick vända efter lite mer än halva vägen. Har haft svårt att andas i ca tre veckor, men igår fick jag knappt någon luft, kändes som det satt en boll i halsen. Fick panik utav att det började stickas i mina händer, tillslut kunde jag inte röra mina händer hals, fingrarna var helt krokiga som att dom hade förstelnats. Dom hittade inget fel när vi kom in, så måste göra en större "utredning" nu i veckan vad det kan vara. Att jag inte kunde röra händerna var tydligen för att jag hyperventilerade,eftersom jag andades för fort, och det var ju inget farligt. Tur det, var så jävla rädd,riktigt obehagligt att inte kunna röra fingrarna/händerna. Hoppas att det inte är någon allergi mot katterna eller något, johan hade ju haft en hund i bilen igår, hmm..


Cheapo

Guuud, jag är så trött, måste vara för att det är så sjukt mörkt ute. Nåja, idag kilade jag ner på stan med Natalie och Liam, satt faktiskt ute och fikade, det var rätt skönt väder, det uppskattas. Sedan sprang jag hem till Amanda för att hjälpa henne med håret, så vi får hoppas att hon är nöjd nu! Jag lyckades även lura till mig middag hos mina föräldrar, var extremt sugen på plankstek, och det fick jag också! Riktigt gott.
Nej nu ska jag och Johan åka iväg.


Nortalge

Tjuhuooooj nu har klockan kommit, oj så fin den är.


Fredag

Ja, det ser ut som att alla har fått lida lite sen sprutan igår, vaknade inatt utav att jag svettades som en gris och hade feber. Armen går i alla fall att röra nu så det känns ju bra.
Idag hoppas jag på att klockorna kommit hos amanda, men hon vaknar väl ikväll, haha. Ska hur som helst hjälpa henne med håret igen, sedan vet jag ej.


Herregudars

Nu har jag och Amanda tagit sprutan mot svininfluensan, ajaj.


Snart kommer denna hem till moi


Menåh.

Helvete, jag är så jävla trött. Har inte kunnat sova bra sen i söndags. Haft skit tungt att andas och min tunga har varit svullen, skit läskigt. Väldigt obehagligt att vakna upp utav att man inte kan andas. Börjar nästan undra om det är något i lägenheten jag inte tål? Kan inte vara katterna. Men vem vet, kan ju vara vad som helst, kvalster? Konstigt bara att tungan svälls upp..Det var rätt bra i natt men nu känns det som den börjar svälla upp igen.
Fan. Blir väl sjukhuset i morgon då.


keepitup

yes, jag tänkte "hej mutta"
fan, hur kom du på det? 
 
schmack

fez


Söndag.

Denna helg har varit så jävla skön, det känns som den varit i en vecka. Men det har den inte, det är väl tur det.. Har inte gjort mycket alls, vi var ute och johans pappa i fredags, lördagen blev det middag hos mor och far och lite film och nu söndag, hm vi får se vad som händer.
Jag kom och tänka på en sak, ska man julpynta eller inte, och när ska man göra det? Nog för att det ser bedrövligt ut med alla dom där tomtarna som varit med i 40 år och massor av fula juldukar osv. Men det finns ju lite mer moderna julpynt som faktiskt kan vara schnyggt. Hm...


Min sköna.

När åker vi?


tethete

todilou!
fasiken vad veckorna går sjukt fort.. Redan torsdag i morgon, riktigt skönt. Blir en slapp helg också, vi tänkte måla lite här i hallen tror jag, annars kommer det aldrig bli klart, sen blir det bara väldigt slappt. Förutom en Amanda som tjatar om att man ska ut på fredag, förstår inte hur hon orkar hela tiden, haha, knasboll. Har tröttnat väldigt mycket på "utelivet" och det där. Hon är väl en galen finne som alla andra finnar, hoho.
Nåja,  i morgon blir det möte med ett glas, om studentskivan och det ska bli väldigt kul.
Nu ska jag göra mig i ordning lite tills johan kommer, då skall vi till mor och far, adjöken!


In loving memory


!?

Man blir lagom förbannad ibland alltså. Bevara sverige svenskt?
Nää. Ibland förstår man inte hur människor resonerar.


om 


seedless

Ibland är det svårt att veta vad man vill.


Lite små sugen..


Bad english

Ok, jag har kommit in i någon slags musiksvacka. Så som det var förr, musik all the time och jag gillar det.


Dance in your undies!


I wanna daaaaaaaanceeeeeeee...


Ego

Usch, det känns som detta har varit världens längsta dag.. Efter skolan gick jag hem, ja då har jag tydligen glömt nyckeln i skolan, eller något? Jag orkade självklart inte gå tillbaka så jag gick hem till mamma och pappa, har ätit lite och sen frågade mamma och jag ville städa på hennes jobb. Det är väl bara att städa på då helt enkelt! Nu har jag städat klart, väldans skönt. Är helt jävla slut, har gått över hela Norrtälje känns det som.. Nåja, jag tycker att det ska bli helg nu, är så less och trött. Ska träffa Camilla i helgen också, det ska bli väldigt kul!
Nu ska jag bege mig ut i stormen, adjö.


this is my patented pose.

here we go again... skola, juppie. Snart har det redan gått en termin, vilket betyder att det bara är en termin kvar, sedan är skolan slut, förevigt, ja, jag tänker inte plugga vidare. Det blir kanske så att jag tar någon betalnings utbildning efter något år.. Usch, tänk att man aldrig kommer att få vara barn igen.


spookyloki


 
Jaa, i lördags kilade jag och natalie hem till hennes mor och då fick vi för oss att göra pumpor, ja, med läskiga tänder osv, vet inte riktigt vad det kallas? men ja, pumpor. Sen när jag kom hem då ville johan också göra, så han fick göra en på min pumpa, fast på andra sidan. Riktigt läckra, haha.


Min


Johans


RSS 2.0