Ha ha ha.

(hittade på Amandas dator,några månader sen.
hahahahaha. Hemskt..)


GRAAAATTTIS!!!!!!!!

Idag fyller amanda hela 18 år!!
Vi har varit och käkat på ett glas, nu sitter vi hos amanda för att göra oss i ordning, sedan blir det lite förkrök och lite utgång så att amanda får smaka på det livet!


(jag ser typ ut som amandas barn där?)


Pluggdag!

Kom precis hem efter att ha varit hos amanda ett antal timmar!  Pluggat som bara den, och nu känner vi oss färdiga och nöja med skolan, schalaa!

Amanda står för pysslet och jag för skrivandet, haha.


Amanda är glad, för hon älskar skolarbeten!


sommar!

Natalie är snygg


Torsdag

Varför i helvete är man så trött hela tiden? Det är riktigt irriterande, måste börja träna och få lite energi tror jag.
hur som helst, fyfan vad skönt det har varit att bara ta det lugnt en dag.. Dagen började med att vi åkte ut till jossan och fikade på hennes jobb, riktigt härligt med en räkmacka! Efter det blev det en lite snabbis hem till Emelie & birkon, sedan har vi haft tvättstugan hela dagen.. Jippie.. Men det måste ju göras! Nååjaa..
Jag vill att sommaren ska komma! riktig het sommarvärme! Jag ser fram emot allt jag ska göra i sommar också, kan knappt vänta tills kryssningen den 22a! Herregud, jag har fått ut min älskade natalie som kommer sitta och tänka på lilla Liam hela kvällen, haha. Nej men det ska faktiskt bli riktigt kul.. Amanda skall med också, det blir suveränt!

Nu ska jag göra mig en fet smörgås och ett glas oboy!
Ser lite sne ut, men jag är trött!

ALLLLLLRIGHT!

Onsdag, oho, första gången på väldigt länge man var i skolan då. Vi har ju våra studiedagar hemma varje onsdag, men idag var jag och amanda riktigt jävla duktiga. Vi gick till skolan i vanlig tid och körde på som tusan, haha.
Känns så jävla skönt och jag känner mig så jävla bra!

Sara, Amanda och jag, haha alltid lika söta..


 


LYSSNA PÅ HELA!


She gone do the right thing and touch the right spot,Dance in you're lap till you're ready to pop

Jävlar vad jag känner mig stört bra, pluggfia. Nu är det inte mycket kvar innan man kan slappna av och känna sig helt klar med allt innan skolan slutar, me like. Sedan har jag och lite bruds stora planer tills nästa år kan jag bara säga, haha. Kan ju vara det största som hänt i Norrtälje, haha. Nåja, det får bli ett snabbt inlägg, för snart kommer min fader och hämtar mig.  Helgen har varit fin fin, haft roligt, varit bakis och lekt med natalie & Liam. Man måste ju få njuta lite, men nu blir det bara massa plugg plugg plugg och plugg innan sommaren kommer.
DAGS ATT KILA, KYSS.


FREDAG

Just nu sitter jag och är riktigt peppad, väntar på att min syster ska hämta mig. Det blir nämligen middag hos mor och far, det blir alltså mitt förkrök också hade jag tänkt. Sedan hade jag tänkt kila hem till amanda och fortsätta, det blir INTE krogen idag iallfall. Jag tänker ha det trevligt iallafall!

Nu måste jag skynda mig!

WWW.ALFIS.BLOGG.SE

TACK HJÄRTAT

Goodie


Onsdag

(Som ni ser är min bloggdesign helt knasig, vet ej vad som hänt)

Idag är det suuuper fint väder, men det finns inte mycket alls att göra. Tog mig en promenix för att köpa mjölk, haha. Nu ska jag ta tag i lite städning. Känns som att jag bara städat hela veckan, men det är väl lika bra det..
En sak jag blir galen på är all jävla pollen, försvinn förihelvete! Man kan knappt andas, jag menar, typ alla har pollenallergi. Man borde kanske vaccinera sig, eller det finns väl vaccin mot det,har jag för mig?

And you always will?

Hur kommer det sig att dom flesta försvinner när man har en partner?
Då menar jag speciellt killar.
Blir man helt ointressant i deras ögon för att man har en partner?
Jag förstår mig inte riktigt på folkets tankar.
Jag tror nog att det är något vi aldrig kommer att förstå oss på.

Nix.

Jag är så jävla less på det här! Kan inte dagarna börja gå fortare?
Jag vill bara ha värme och ha kul, ingen skola nu.. Det är bara några veckor kvar men, när man längtar efter något så går det alltid segt. Nu ska jag göra klart en uppgift i svenskan, sedan börja med maten..


Bjarne dök hel plötsligt upp, haha.


Måndag!

Jag är helt galet slut. Har filmat i dag, fixat amandas hår, mitt hår, sedan åkte jag och johan för att handla, då blev det pannkakor till middag, eller pangkakor. Johan säger att jag säger pangkakor istället för pannkakor, men det tycker inte jag, haha.. Nåja, har gjort väldigt mycket idag,känns det  iallafall som. Har precis diskat, och nu ska jag hoppa in i duschen!
Så här såg Fialisa ut idag..


För trött!


Fisamanda

Fia fixar.WWW.ALFIS.BLOGG.SE

Tack till min superläckra kvinna som alltid gör min blogg fin.
Alfis


Fia och Amanda säger NEJ till...

PIERCINGAR!
ETT STORT NEJ!


 Lördagen.

Jossans kalas.


RSS 2.0