får man skratta?

hoho, jag och johan fick oss en chock när vi kom åkandes nere på stan på väg hem. Lite mindre än halva delen av den så kallade stan var spärrad av, poliser,brankår och ambulans. Trodde det hade skett någon rejäl bilolycka, men nej. Kryddan, alltså en liten ica butik hade fått ett misstänk paket som kunde vara en bomb, hm. Självklart stod hela norrtälje och kollade utanför avspärrningen, har vi inget liv? Nä, tror inte det. Nåja, det var säkert ingen bomb heller.
Hur som helst, denna dag har varit riktigt tråkig, blev hemma idag, kände mig riktigt krasslig och febrig, men det försvann helt. Riktigt skönt!

Juste, funderar på att få tummen ur arslet och försöka ta körkort!SUCK!

Nej, nu är jag förbannad. Jag tänker inte röra mitt hår igen, hur kan det bara bli ljusare och inte en mörkare blond?
Dags att gå till frissan då, fan, jag tycker inte om dom.

Fin fint..

Hm, vad gör man när det är så här tråkigt väder? jo, man ringer amanda och kilar ner på stan för en drink, hejs.

DUDE!

Jädrar vad det inte blev som tänkt igår. Jag skulle ner på stan lite senare under kvällen för att ta en öl med camilla,men träffade amanda och denice först och tog mig en öl med dom. Sedan kom camilla och vi hade så trevligt att det inte bara blev en som jag sa. Men det var jätte trevligt! Vi fortsatte vidare och träffade sedan dahl och johan. Väldigt trevligt.
Rätt lugn kväll men ändå rolig, Tummen upp för det!

scholahopp.

Fy tusan vad det mullrade i natt, det blixtrade rätt mycket.. Usch, och nu ligger det typ bara regn i luften. Riktigt irriterande.
Därför blir det en städdag idag, kanske lite spackla och måla också. Vi får se vad som orkas. Just nu sitter jag och kollar på när Johan och dahl bär upp vår nya säng! Fyfan vad det ska bli skönt med ny säng. Jippie.
Nu ska jag börja plocka undan lite och sedan blir det att köpa lite färg!


my mind

vilka utav er är äkta?

Onsdagen

Onsdagen blev på singö, jag och johan, haha. Det var helt ok, rätt mysigt. Men efter en stund blev man lite sugen på att göra annat än att sitta och spela kort. Men jag tänker inte klaga.

Vart tog sommaren vägen?

Hur många gånger har man kunnat lega på stranden i sommar? Fyra-fem gånger kanske? Helt sinnes. Man får väl hoppas att sommaren hinner komma lite igen, det skulle sitta riktigt fint. Vem vill sitta inne såhär på sommaren? inte jag. Nåja, i morgon hade jag och johan tänkt åka ut till singö och bo i johans faders husvagn. Det skulle egentligen blivit gräsö med tält och kompisar, men ingen hade lust, eller så var det jobbet som kallade. Tråkigt. Men vi tänker då inte stanna hemma bara för att alla andra ska vara tråkiga. Vi var iväg och köpte massa gott gott som vi ska grilla och sånt på singö, riktigt mysigt ska det bli. Haha, jag och johan 45 +, sitter och dricker vin och semestrar i en husvagn, haha. Vad ska man göra? Haha..

Last night

Haha, snodde en jätte fin bild som jossan tog på mig och jocke igår.
Herregud.


G.W


snuskigt vacker.

Haha, fia..

Gårdagen blev inte alls som jag hade tänkt, vi skulle ner och ta en eller två öl för att johans syster är här och hälsar på i Norrtälje, sedan kila hem. Men jag stannade kvar hela kvällen, och det blev inte mycket mer än en eller två öl. Känns riktigt skönt att man varit ute utan att vara bakis. Jag kan, jag kan, jag visste det, ha. Nästa gång kanske man ska vara som Marielle och ha jättekul utan att ens behöva dricka något? Förutom vatten. Haha, hon är riktigt skön. Låter riktigt bra tycker jag!


Suckelisuck.

Vad har hänt med mig? jag börjar fundera på om jag blivit tråkig. Alla är ute och festar varje dag känns det som, förutom jag. Jag har fan ingen lust, jag vet inte varför. Jag har absolut inget sug till att festa längre. Jag menar, det verkar ju vara det enda folk gör här i norrtälje? Tråkigt att man inte kan komma på andra saker att göra. Det känns nästan som att jag längtar tills att skolan ska börja, gå klart sista året, bara köra stenhårt och bli klar med allt. Det kommer gå så galet fort, precis som med allt annat. Vad händer sen? Det är den stora frågan.
Haha nåja, det var vad tråkfia hade att skriva idag!

Döden?

Jag har blivit så jävla rädd för döden. Jag har aldrig tänk på döden förut, tills två veckor tillbaka. Jag låg och skulle försöka sova, då slog mig tanken att jag kommer ju faktiskt att dö någon gång. Jag kommer aldrig kunna se något, allt kommer vara svart, jag kommer aldrig kunna höra något, aldrig kunna känna något. Jag fick en jävla panik och det har aldrig hänt förut, haha. Det kändes nästan som att jag skulle spy. Tänk er, att ALDRIG få uppleva något igen. Usch.. Fick låna en bok av min bror när jag berättade det, Livet efter döden heter den. Man måste trots allt lära sig att acceptera döden. Man får inte vara rädd för döden helt enkelt.

KRYSSNINGEN!

Haha, jadu. Vi hade kul det hade vi, men dagen efter visste vi inte riktigt om det var värt det. Hahaha. Två timmars sömn, jippie fia. Påvägen hem gick det riktigt segt, båda ville bara hem supermycket. Men men, lite bilder kommer upp nu i alla fall.


RSS 2.0