Gitarrer & bas, trummor & hat.


2010

Ja, snart är det nytt år igen och det kommer stå fint på studentmössan.
Jag avled inte i dalarna, tur det. Som alla vet hatar jag att träffa släkt och sånt. Eller ja, andras släkt. Men det gick helt ok, var väl mysigt ändå. Väldigt skönt att vara hemma!
I morgon är det i alla fall nyår, det ska firas hos Emelie & Birkon. Jag och Johan kilar dit vid sju tiden och äter förrätt,varmrätt och efterrätt, det blir väldans trevligt. Dricka gott gott med frysta bär, ja detta blir säkert jätte bra.  Nu för stunden har vi städat här, har även försökt välja ut några snygga kläder till johan i morgon, men då är man ju bara jobbig, haha. Fick en äckligt snygg klänning av honom, den blir riktigt snygg i morgon!
Nu ska jag fortsätta med lite städning och sedan göra mig lite mat.

schmack.


Allweeverwanted

Titta så fort tiden går. Nu är det snart julafton, hade man varit liten hade man suttit och räknat dagarna i en månad. Nu är det mer så här, oj julafton om 2 dagar.
Idag har jag bakat bullar med Natalie, vi skulle egentligen åkt pulka med liam med tiden rann iväg. Skulle nämnligen hem till mor och far för lite middag. Hittade även julklappar till Johan idag, så det känns skönt. Blir även en liten mini julafton i morgon hos mami&papi, eftersom jag åker på julafton. Det känns lite fel, men ja, det kommer väl fler juldagar. Vi kommer hem den 26e och då ska jag direkt in till stockholm stad.
Nu blir det sängen.


Jack johnson


Television

Nej, detta har varit en riktigt värdelös helg!
Fredagen slutade med att gå och lägga sig tidigt. Lite jobbigt när man vill sova och allt man hör är fnitter. Jag var stressad redan dagen innan, var inte direkt människor jag brukar umgås med som jag umgicks med, vilket var ap tråkigt! Nä, en misslyckad Fredag var det. Lördag och Söndag blev endast lugnt och fint.
Hur som helst, snart är det jul det betyder att jag skall till dalarna snart, vilket jag inte heller ser framemot, jag vill vara hemma med min familj.
Adjö

i was wrong from the start.

Nu är det inte långt kvar tills arbetslivet börjar. Man börjar sakta men säkert få lite panik.
Hur som helst, denna vecka går fort märker jag, fredag blir det faktiskt ålandsbåten med tjejerna.(Eller?)
Det ska bli trevlans.


Lördag

Helgerna går för fort som vanligt. Måndag blir det nya tag, nya tag? Ha, jo jag ta tag i Roslagens högskola, eftersom de verkar ha lite problem med att ta itu med sig själva! Äh, nåja, Igår spenderade jag hela kvällen med Jossan, satt och skrämde upp oss rejält, finns tydligen något vidrigt sjukhus/mentalsjukhus? i salem som stått tomt länge. Det lät riktigt vidrigt! Söderby något.. ? Vill inte ens gå in på youtube och kolla eftersom då kommer sakerna vi sökte på dyka upp. Det var någon jävla brud från tyskland som tydligen fått i sig sex demoner, en verklighetshistoria? sjukt äckliga och läskiga bilder! Hon såg inte särskilt vacker ut.. Nej nu ska jag sluta skriva om detta innan jag går och låser in mig på toaletten!
Nu ska jag göra mig en riktig jävla brakfrukost, adjöken.


only you

Det är ganska lustigt.
När man fyllde 15 längtade man till att man fyllde 18.
Nu längtar man tillbaka till då man var 15.


bringit

Ohyeeeeees, fick hem min nyårs klänning idag. Den är aphet och sitter som en schhhmeck!


Lifehouse

Drömmar. Minnen, det är läskigt. Hur minnen kan kännas så nära. När det var så länge sedan. Minnen som i drömmar kan kännas att de återupplevs. Igen och igen. Är det elakt? Ja, ibland känns det som det är dumt och elakt att tänka på dessa minnen. Jag menar, det är nuet som räknas. Det är inte bara jag som har alla dessa minnen, utan alla andra också, ibland kan även det göra ont att tänka på. Man säger att det inte betyder något, men det gör det, det betyder äckligt mycket. Jag känner mig elak, som ibland saknar det som redan varit. Man tröttnar lätt på det man har, man uppskattar saker och personer alldeles för lite. Man inser oftast inte det, därför vill man ibland gå tillbaka, kanske få göra om saker och även få göra dom annorlundare. Man påminns hels tiden, musik, dofter, saker.. Gör man fel när man gör samma saker fast med en ny person? Det är nästan som att bedra någon, känns det som, ibland. Men om det är något som skulle bli sagt skulle det såra. Tiden går för fort, alldeles för fort. Hur många gånger ska man uppleva minnen med nya personer, det tar aldrig slut, man kommer aldrig sluta påminnas. De bästa minnen kan göra ont, det kan kännas fel. Något man lovat någon, man lovar samma person igen. Något man säger till en person, något som man säger även fast att man aldrig skulle säga till en annan person, tycker man då, för tillfället. Man säger att man aldrig skulle kunna säga något så fint till en annan person, men det gör man. Är då de saker man säger för tillfället lögner? Menar man det bara för tillfället? När man säger att man inte saknar, då ljuger man, för det gör man. De flesta vill inte veta om andras förflutna, det gör för ont att veta. människor.kärlek.drömmar.minnen. Allt finnas där, det är onödigt att förneka. Nu den närmsta tiden som varit, drömmer jag samma drömmar, om minnen, jag återupplever dem, det känns fel.


Ok

Trevlig helg, ja tack. Lussebullar och film. Nu, en ny vecka men inte mycket att göra.
Träningskort? Jatack.


Juste,tackbrormin!


&såvardetfredag

buhu, helt slut. Började dagen med praktik på Gant, vilket var väldigt segt. Inte särskilt mycket som hände, sedan var det bara 18 grader där inne? Svinkallt! Det borde vara olagligt. Nu senare på kvällskvisten åkte jag hem till Natalie & Liam sedan fick jag skjuss hem av oskar, vädligt snällt. Nu ska jag bara ligga och frysa ihjäl under täcket, det är kallt överallt tycker jag, jag skyller på Gant. Kan det inte bara vara supervarmt? Gud vad jag tjatar om värme!
Den där bilden gör mig glad, fan vad varmt det var, två år sedan. Jag och Johan hyrde en trampbåt, apmysigt.


RSS 2.0