ni glömmer inte bort denna snygging va?


sara andersson

Well..

Kanske är dags att skriva lite? så ni vet vad som händer.
Detta sommarlov suger, alla jobbar! Jag vill bara att johan ska få semester så kan jag tjata på att vi kan dra utomlands.
Jag vill verkligen, jag vill här ifrån. Sverige vet inte riktigt vad värme är, vad är det här för sommar liksom?
när ska värmen komma? visst det är 19 grader eller något, men det duger inte för mig. Det blåser och det är hur mycket moln som helst, jag blir irriterad. Usch ta mig här ifrån.
Aja det är väl bra att jag får sitta hemma så mycket, det som händer om dagarna är , MAT MAT MAT MAT.
Det behöver lilla jag, men jag blir tokig på norrtälje.  Eller detta land överhuvudtaget..

jaja nog om vädret, vad har hänt på senaste tiden?
Hm, jag, johan ,Dahl och victoria var på ikea här om dagen, antar att ni tycker att det är väldigt intressant ?
Jag har ärligt talat inte gjort mycket alls, förutom att äta skräpmat. Sedan var Camilla och amanda här hos min syster och kollade på tv och käkade kladdkaka..  Ja, det var mysigt. I går gick jag ,Amanda och Marielle till donken sedan vidare till david för att hämta min tröja, så stog vi och snacka.. Sedan blev det film. Blev rätt sent,så jag smög hem och kröp ner i sängen där johan låg och sov som vanligt, haha. Vad elak jag är, vissa jobbar ju så jag ska bara vara tyst.

ja ja,nu mår jag illa av att skriva.
Ska sitta och vänta på att Johan slutar och då ska vi grilla med han syster.

Adjöken.

Min syster är snygg!
Haha.

Lite bilder från skolavslutningen 08.
Taget av http://sofiets.blogg.se/Ser ut som att jag och hanna har lika klänningar, men det har vi ikke!

NU


Midsommar.

Inte den roligaste midsommaren kanske, menmen!
Emelies och Johans student.Min bebis..

only me

just nu är jag för upptagen för er.
Sedan har jag och johan inte fått internet och funka i lägenheten.

MEN SEDAN BLIR DET EN JÄÄÄVLA MASSA PICS KAN JAG LOVA.
Från alla stora dagar!

Måndag.

Måndagar är hemska, tisdagar är ok, då börjar jag sent, onsdagar är härligast då är jag ledig, torsdagar är också najs för då har jag tre timmar rast och fredagar är ok då slutar jag kl två, FAST DENNA VECKA ÄR VI LEDIGA.
Jippie.  Skall köra mor och far till arlanda på ons med min syster, det är alltså lika med att jag min syster och min bror tar över och har grillparty hos oss :] haha. Det är typ 10e gången dom åker utomlands på två månader eller något, blivit tokiga. Snart flyttar dom säkert iväg. Hur som helst, på torsdag ska min syster och bror till stockholm och kolla när min kusin tar "studenten" som polis. Härligt en polis i släkten. jaja, det jag menade var i alla fall att på torsdag om vädret håller sig blir det grillning hos mami och papi. Det blir mysigt, vill att denna vecka ska gå fort för jag gillar ej att vara i skolan när det är härligt väder.

fredags:
Fredagen sög, alla var tråkiga och usch. Inget roligt folk, vi skulle sitta på en båt men jag tyckte att den var ruskigt äcklig för den gungade som inåt helvete, så då sitter jag hellre på gräset. Träffade väl några som var ok men folket var riktigt tråkiga och det är ovanligt.

Lördag: Jag och johan satt hemma ett tag, sedan åkte vi och stor handlade, haha så mycket har vi aldrig handlat förut :]
Nu har vi MAAAT så det räcker i en månad! Efter det gjorde vi tacos, haha som blev väldigt stark, men det får man väl tåla.
Sedan när vi smält maten storstädade vi hela lägenheten och drog oss ut på landet och bara åkte runt runt där ute. :)

Söndag: Gick upp vid tio, mötte min syster och gick till Gant (hennes jobb) och hjälpte till med att packa upp massvis av jeans. JEANS ÄR FAKTISKT GANSKA TUNGA, när man bär 8 st gubb jeans. jaja, jobbigt var det men sedan kom pappsi och hämtade oss så åkte vi till täby och handlade lite kläder osv. Efter det kilade vi till arlanda och hämtade min kusin. Blev en jävla massa bil när det var så fint väder, menmen.. När jag kommit hem drog jag och johan till hans mor och åt grillat, yammie.  SKÖN SÖNDAG!


RSS 2.0