Sommarplaner?

Hej och hå!
Vad ska man göra i sommar? Det var egentligen tänkt att vi skulle utomlands men så blev det inte, jag har en sambo som hellre åker till kolmården istället för spanien ;). Kolmården känns så onödigt, eller? Det finns ju en hel del olika parker osv man kan åka till men vad ger Cornelia mest? Det är ju jätte skönt att åka iväg, men att bo i en stuga på en camping osv är inte riktigt min grej, får mest ångest och vill hem. Klarar knappt av att sova i "stugsängar", det är jätte äckligt. Jag är knäpp, jag vet. Samtidigt är det ju jätte onödigt att åka iväg till ett ställe som kolmården och bo på hotell?! Herregud, jag blir galen!
Vad ska ni göra för roligt i sommar?


Kommentarer
Postat av: sylvia

Jobba :) sen bada och leka ute! Gå på borås djurpark. sen åker jag, charlie, mamma och bror till ungern i 8dar. Sen ska vi gifta oss också :) sen fixa med huset!

2012-05-13 @ 22:10:35
Postat av: Sofia

sv: Tack fina du! Jag kämpar på och gör mitt bästa. :)

2012-05-13 @ 22:32:01
URL: http://sofiafurostam.blogg.se/
Postat av: madde

Vi ska utomlands i september, men innan dess så har vi planerat in lillskansen och det lär väl bli fler än ett besök där. Gröna lund och åka lite karuseller också tror jag att Vincent kommer att uppskatta, och jag själv hehe..

2012-05-13 @ 22:40:38
URL: http://enmandel.blogspot.com
Postat av: MonaHejdär!

Var gärna med i vår "Jalla Jalla" - Veckans blogg.

Du har chansen att bli länkad inför våra hundratals besökare!

Allt du behöver göra är att kommentera "Jag är med". Ju mer du kommenterar, desto större chans du har att vinna:http://twogiirls.webblogg.se/2012/may/jalla-jalla-veckans-blogg-2.html#commentLycka till

/Mona

2012-05-14 @ 11:40:46
URL: http://twogiirls.webblogg.se/?tmp=22101
Postat av: Carina

Vi ska till Kålmorden. Vi var där förra sommaren med Jacqueline och då var hon ca 10 månader och hon tyckte det var skiiiit kul. :) En perfekt dag. Vi var dock bara där över dagen så det blev en lång och mysig dag. Håller med dig, stugsängar är äckliga.. Och hotellet hade väl varit nice att bo på men det är ju jättedyrt och då är det mer värt att göra något annat kanske. Men i sommar blir det en dag på Kålmorden igen och i sommar är hon ju nästan 2 år så det kommer bli kalas tror jag. :) Annars kör vi på små utflyckter så som skansen m.m.

2012-05-14 @ 12:48:37
URL: http://vilopaus.blogg.se/
Postat av: Carina

Jacqueline fyller 2 år den 6e september. :)

2012-05-14 @ 12:49:18
URL: http://vilopaus.blogg.se/
Postat av: Karolina, mamma till My ♥

Sv. Jo jag har haft koppor!:)

2012-05-14 @ 13:13:59
URL: http://lillamys.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jag har lite sommarplaner, en som är spikad!

Jag åker snart till Götet med en vän, det blir en barnfi helg för mig då.

De andra planerna är väll att åka till Blekinge med min mamma och Terje, för att träffa släktingar och vänner. I slutet av sommaren så planerar jag att packa in mig och Terje på ett tåg och sticka upp till min bästa vän som bor i Kramfors. :) Det tycker jag är lagom med resor för mig och Terje i sommar.

2012-05-14 @ 19:19:14
URL: http://sofiafurostam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback