Missförstå

Som vanligt är det så att folk tar åt sig för minsta lilla sak. Undra om alla har jätte dåligt självförtroeende?

Jag skrev för några inlägg sedan att angående att jag vill skämma bort mina barn till en viss gräns, EN VISS GRÄNS! Jag skrev även att jag skulle inte ha lust att jobba på ica hela mitt liv. Medans vissa nöjer sig med det så gör inte andra det, men jag har väl aldrig sagt att man blir en sämre människa om man väljer ett sånt jobb?

Jag är 21 år, alltså rätt ung, herregud, nu skulle jag absolut nöja mig med vilket jobb som helst. Jag har haft ett städjobb på min mors jobb i några månader som tar slut snart, men det är perfekt nu när jag är mammaledig, 2 timmar varje dag. Perfekt! Skulle ABSOLUT INTE kunna arbeta med det annars, men nu är det skönt att ha några timmar att göra annat, skulle inte vilja arbeta mer under min mammaledighet.

Så att jag skulle sitta och klaga på människor som jobbar på ica osv, går inte riktigt ihop sig eftersom jag städar. Där missförstod ni mig BIG TIME.

Det jag menar är att jag vill utbilda mig, få ett riktigt bra jobb och känna att jag har verkligen kämpat för det och att jag kämpat för att kunna ge mina/mitt barn det jag vill. Medans vissa behöver inte känna så alls, ja vi är ju olika allihop!


Kommentarer
Postat av: Frida - BF 8 juni ♥

Vissa människor missförstår hur tydlig man än är!

2012-05-22 @ 22:59:30
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: Mandy & River

Tack snälla :)

2012-05-22 @ 23:39:00
URL: http://mandyyss.blogg.se/
Postat av: Linda & lilla Tyra

Håller med!!

Folk tar allt så fel jämt. Jag vill också utbilda mig till något bra, eller starta eget. Men då ska man veta att det går jäkligt bra. Och om man ska kunna veta det så.. Ah du hör ju själv, det vet man ju ikke ;) Nej men något. Trivs bra på H&M men det är ju bara sommarjObb som det ser ut just nu.Skönt att det ordnat sig ang helgen :D Hoppas du får det superkul!!' :D <3

2012-05-23 @ 01:11:53
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: Carina

Håller med Frida, folk missförstår hur tydlig man än är!Jag känner precis som du. Just nu känns det som att jag står på noll, inget jättebra jobb och ingen utbildning. Men jag är 23 år och jag känner mig rätt ung fortfarande jag med. ;) Så jag har en tid på mig att göra något bra med livet, utbilda mig och tjäna pengar.. Jag vill också kunna skämma bort mitt/mina barn.. Till en viss gräns som du säger!Det är ju inte fel att jobba på ica eller likande, absolut inte! Man tjänar ju rätt bra där ändå med OBn men som sagt, alla vill ju inte stå där och arbeta!

2012-05-23 @ 10:23:42
URL: http://vilopaus.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Spelar ingen roll hur mycket man förklarar sig i vissa situationer.. Folk väljer att tolka det som de vill!

2012-05-23 @ 13:52:22
Postat av: marre

Du är ju helt blåst tjejen. stackars din dotter. socialen bör ta henne ifrån dig.

2012-05-23 @ 20:11:12
Postat av: Mormor

Marre kan hoppa och fara. Cornelias mormor

2012-05-23 @ 21:46:39
Postat av: marre

sanning bare

2012-05-24 @ 20:24:10
Postat av: S

Marre verkar inte riktigt klok!Det är verkligen olika det där.

Själv har jag inget emot ett städjobb då jag ÄLSKAR att städa.

Jag har haft städjobb tidigare och trivs, trots att jag ändå har en utbildning att vara nöjd med och som jag kan tjäna bra pengar på.2012-05-27 @ 01:15:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback