Bugaboo Bee+ all black

Jag har blivit helt kär, alldeles förälskad! Jag funderar på att köpa en Bugaboo Bee + all black till Cornelia när hon fyller år. Vi har ju Bugaboo Cameleon och jag ÄLSKAR den. Men denna vagn är väldigt smidig att ha när man reser och ha som en "sommarvagn" det är väl egentligen en rätt dyr sommarvagn. 6500 kr för en vagn man inte kan använda på vintern. Men jag är så otroligt sugen. Ni som inte har Bugaboo kan inte uttala er riktigt, för jag vet att ni kommer att säga att det är onödigt. Men jag tror att det är en extremt bra sommarvagn!
Jag har inte riktigt bestämt mig än. Men om ni hade varit jag, vad hade ni gjort? KÖPA?
Jag kommer självklart att ha kvar våran cameleon också!
Kommentarer
Postat av: Renata - gravid v 38

De ser verkligen smidiga ut de där bugaboos! =) Klart du ska köpa!Sv: Jaa foglossning är hemskt! Jag har haft tur som tycker det blivit bättre nu mot slutet. Nu är det ju de andra krämporna som tar över haha... Det ska alltid ska vara nåt!

2012-05-05 @ 18:58:12
URL: http://renatas.blogg.se/
Postat av: Carina

Klart man ska ha en sådan om man har råd! Det tror jag lätt på.Har testat köra en Bugaboo och jag kan säga att jag SKA ha en sån i framtiden till barn nr2. :)

2012-05-06 @ 07:26:47
URL: http://vilopaus.blogg.se/
Postat av: Linda & lilla Tyra

Jag personligen tyckte den va väldigt ful :p tyvärr.

Men det tyckte jag om buggen också men nu gillar jag den! Så det är nog att man måste vänja sig vid utseendet kanske. Ja 6500 är mycket pengar för en vagn ni bara kan ha 3-4 månader. Tänk vad mycket annat ni kan köpa för de pengarna.. MEN som du skriver så kan jag väl inte direkt uttala mig om själva vagnen eftersom jag själv inte kör en.Om du köper den har du en väldigt snäll pojkvän iaf som gillar att skämma bort sina sessor :)

2012-05-07 @ 01:56:01
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jag tycker den är fruktansvärt ful och skulle aldrig betala så mycket pengar för den. Smaken är som baken!

2012-05-07 @ 18:04:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback