DAGIS eller förskola för vissa..

Jag är så jävla, ursäktaspråket, GLAD IDAG!

Idag får vi hem en diskmaskin, det ska bli helt underbart. Men det allra bästa, idag ringde det dagiset jag ville ha cornelia på och hon fick EN PLATS! Alltså, det är ett rätt så nyöppnat och jätte litet dagis och de hade inte många platser alls att erbjuda. Men vi fick en, hon sa att jag fick den sista platsen. Jag är så sjukt glad! Jag ska vara jätte glad att jag fått 2 jätte bra dagisplatser, självklart kommer vi att tacka ja till den dagisplatsen vi fick erbjudande om idag. Vi har ju redan tackat ja till den första platsen så nu måste jag tacka nej till den. Det känns jätte elakt att göra så, men hade jag tackat nej till den och inte fått någon plats på det dagiset som ringde idag, då hade jag stått utan plats!

Tjejorna i min föräldrargrupp har inte fått några dagisplatser alls, det är verkligen JÄTTE svårt att få de platserna man vill ha just nu. Så ni kan tänka er att jag är överlycklig, just eftersom det är så svårt att få dagisplats.

Snart ska vi till BVC och träffa en läkare för en en sån där vanlig kontroll. :) Underbar dag helt enkelt!

Kommentarer
Postat av: Erica

Åh vad härligt Fia!! :D Helt fantastiskt ju! då får ni ju det dagiset som ni ville trots allt. Guld ju! Som du skriver, det är många många som inte ens får in sina barn och här får ni två chanser! :D Vi kan också skatta oss lyckliga som fick in Ofelia på förstahandsvalet faktiskt.Ja men visst var bordet fint? :D as nöjd! ^^

2012-03-27 @ 19:48:50
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: zandra

KUL=)

viljet dagis är det? är det i vigelsjögård?

2012-03-27 @ 21:10:48
URL: http://zandrakarlstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback