Måndag

Men hörrni, VILKET UNDERBART VÄDER! Man blir ju såå lycklig av detta.. not!
Åkpåsen har vi tagit bort från vagnen, vi har satt på sommarhjulen på vagnen, man har tagit fram alla tygskor och vilken tur att vi inte hann ta ner vinterjackorna i källaren. Ja, vi hoppas att detta går över fort.
Vi kommer nog att spendera dagen hemma, eftersom vi kommer inte så långt med sommardäck, ingen åkpåse och tygskor.


Kommentarer
Postat av: Linda & lilla Tyra

Oh jäklar va snö!!!Men du, 4000 extra i månaden är ju helt perfekt ju. Alltid skönt med lite extra!Åh, snart är pluttan 1 år!! Fort de gått, tänk att fet verkligen snart är 1år sedan ja läste att hon äntligen hade ploppat ut! Fina corris!

När Tyra blir 1 så vet ja faktiskt inte vad vi ska köpa. Jag har önskat mig en shabby chic byrå i barntema med Bokstäver ist för handtag, så jäkla fin! OM den finns kvar vill säga :p Vi bor ju dock bara i en 2:à så något större får bli inom

En snar framtid. Vet dock inte vart vi vill bo än. Men men vi får se :)Finns ju fina.. Va heter dom som barnen kan sitta på och dra sig framåt med benen? Haha Förstår du vad jag menar? Finns i Bob-bil osv. Finn iaf sådana som är mer shabby, jättefina. Kommer dock inte ihåg vad sidan heter men sånt vet ja att barnen här i släkten tyckte va väldigt kul när de fyllde 1. Men svårt sånt här med presenter :)

2012-04-02 @ 14:47:49
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback