Iphone

Tips till er som har Iphone. Visst är det väl så att barnen inte ska leka med våra telefoner, men Cornelia har börjat förstå sig på hur man ska dra, trycka osv på mobilen. Det finns appar som hon kan spela på sen när hon förstår bättre osv. Därför har jag tänkt att köpa denna till henne när hon fyller år.

Applicera din Iphone i mitten på detta verktyg och det skyddas från dregel och kladd med hjälp av en genomskinlig film. Redskapet gör det mycket enklare för ditt barn att hålla i telefonen, samtidigt som det skyddar den. Dessutom spärrar redskapet bakåtknappen för att förhindra ovälkomna samtal. Det ingår också instruktioner för att ladda hem lek och lär - appar från Fisher Price. (gratis)
Busbjörnen.seKommentarer
Postat av: Linda & lilla Tyra

Usch då!! Jobbigt när man inte vet vad man ska göra :( Jag brukar ge panodil och försöka få henne att äta lite, ibland hjälper det till att få henne att somna. Märker jag att det är magen har jag minifom i kylskåpet IFALL det skulle behövas en sked för att hjälpa gasen att komma ut. De brukar också då få henne att somna. Men ibland hjälper ju ingenting som sagt, då gäller det bara att va en bra och tålig mamma och vänta ut det tills de somnar.. Sjukt jobbigt kan de va men skönt nät de väl går över :)Hur mår hon nu?

2012-04-17 @ 13:19:56
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: Jennie - kreativ och pysslig mamma åt Malva

sv: Ja men visst är det perfekt att önska sånt :) och vissa saker kan man ej köpa när man inte vet om de skjuter ifrån i storlekarna:)haha vilken leksak :) inte illa alls.. kanske är ngt att köpa!

2012-04-17 @ 18:52:01
URL: http://jenniezen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback