Födelsedag

Nu är det inte långt kvar till min lilla prinsessa fyller 1 helt år. Jag är ju en sån att jag vill slå på stort, alltså jag vill ge henne dyra och många presenter, även fast hon inte bryr sig om det. Det är bara så det är. Men vad ger man till någon som fyller 1 år?

Jag funderade lite på ett exklusivt kök, men dom är från 3 år och hon kommer inte nå upp till det.
Sen har jag hittat en jätte söt rosa-barnfotölj på blaelefant.se, men när börjar dom sitta själv i sånt? Vi ska nämligen göra en liten tv hörna i hennes rum med fotölj, kuddar och tv. Men det kanske är för tidigt? Men tiden går ju som sagt fort. Den trejde saken är att vi istället sätter in en större summa pengar på hennes konto och köper lite småsaker, hon kommer ju få massa fint av släkt och vänner.

Svårt, hur har ni gjort på ettårsdagen/ vad kommer ni att göra på ettårsdagen?
Kommentarer
Postat av: Annelie

Ja vad tusan ska man ge?? VAD gick snett med kakan? Den är sååå god

2012-04-02 @ 14:07:33
Postat av: Sofia - Mamma till Wilbur ♥

Vi har köpt ett rätt dyrt typ "tåg" som man kan ha räls till och köra med inomhus (man måste inte ha rälsen), med motor och allt. :) Typ som en batteridriven bobbycar i tågformat. ;) haha. Förutom det blir det mest bra att ha saker och någon liten leksak. I julas drunknade han i julklappar så jag vet att släkten kommer att köpa en del. :)Jag höll också på och kikade efter ett kök åt honom, på vårdcentralen har de ett briokök som han älskar så jag var lite småsugen att ge han ett sånt, de är ju låga och har inga lösa delar. :)Och precis som du så har vi pratat om en liten fåtölj, nu har vi datorn i hans rum men jag tänkte nog bära ut den och göra en tvhörna i hans rum rum han kan se på filmer i. Vi har en gammal tjocktv som han ska få ha i sitt rum, plattisarna behåller vi för oss själva. ;DDet här fick mig att bli påmind om att familjen bett om en önskelista! :)

2012-04-02 @ 14:21:31
URL: http://idamariasofia.blogg.se/
Postat av: Jennie - kreativ och pysslig mamma åt Malva

Jag tycker man köper för mycket saker när de blir 1. Massor saker som de ska leka med. Jag tycker att man ska köpa/ge saker som barnet har behov av. En vän till mig behövde köpa en ny vagn och då önskade hon sig bidrag till det och kunde ändå köpa leksakerr och kläder till sin son, de som han behövde...

2012-04-02 @ 19:50:06
URL: http://jenniezen.blogg.se/
Postat av: Mimmie - mamma till Léonel

haha du är som jag, stort och mycket skare va ;) Vi valde ikea-köket DUKTIG men det var mest för att jag tyckte det mest liknade ett riktigt. Sen fick han ju massa annat också. Dock så verkar han inte bry sig så mkt om köket ännu hehe..Jag inser att han fått alldeles för mkt som han inte ens bryr sig om. Så jag tror dock man ska tänka efter liiite iaf. Men finmotoriska leksaker är alltid poppis! Böcker samt kläder.. klossar.. ja, you name it. Vi fick även träbilar och sånt som han äääälskar.

2012-04-07 @ 14:01:18
URL: http://baramimmies.blogg.se/
Postat av: Mandy & River

Åh, vilken underbar fotölj. vart har du hittat den? vet du om den finn si andra färger? typ grön eller blå ;)

2012-04-08 @ 22:52:28
URL: http://mandyyss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback