Nejnej, jag är inte bränd!

Tre dagars solning utan solskyddsfaktor, yes. Inte smart, inte skönt. Men jag har aldrig varit i behov av solskyddsfaktor. Jag tror att mitt braiga bruna pigment börjat försvinna. Konstigt.Kryssning!

Nu är kryssningen bokad! Den 1a juli åker jag och alfispalfis!
Jippie!

Midsommar

Ja, midsommar. Det är inte lika roligt som när man var liten. Men nåja, det började med Lunch hos johans mor och peter. Sedan gick vi hem till mor och far, för lite middag och jacuzzi. Efter några timmar där cyklade vi till Johans faster. Det var super mysigt.

Tog bilden från Emelie.

HERREGUD!

Jag är så trött på er, eller ja er och er, ni ni ni, vissa, en del. Låt mig leva mitt liv som jag vill. Jag vill inte leva som er, jag vill leva mitt egna liv. Jag tänker inte följa era felsteg här i livet, nej. Jag tycker bara att det är dags för er att växa upp, hitta en mening i livet istället. Jag finner ingen mening i att leva som ni gör, kalla mig tråkig, gör det. Allt falskt prat, allt ni säger är falskt, allt ni gör är falskt. Jag hatar att försöka tycka om människor man egentligen inte alls tycker om, men i detta fall måste jag. Det är surt, för jag hatar er, jag gör det, jag avskyr er, ni är äckliga i mina ögon. Jag lever mitt liv och jag lever inte som er, acceptera det eller låt mig bara vara.

Natt

It´s times like these you learn to love again.
Du är för underbar..
puss

Onsdag,schalala!


projektarbete..

Jag har verkligen bestämt mig när det gäller projektarbetet när skolan börjar.
Hur bra skulle det inte kännas att åka som volontär till ett barnhem i ghana?
Frågan är om skolan är villig att betala, gick inte alls på så mycket. Kan man betala flera tusen för att en artist skall komma och spela då tycker jag att dom hellre kan lägga ner pengar på något viktigare, som det här.
Det skulle vara jätte kul om man fick med hela klassen på detta, men det tror jag verkligen inte. Det enda det pratas om i klassen är hitler och andra sjuka saker. Jag har i alla fall bestämt mig vad jag vill göra som projektarbete, jag vill dit och vara volontär.

http://www.volontarresor.se/ghana_2veckorbarnhem.asp


På två till tre veckor hinner man faktiskt göra en hel del! Detta projekt vänder sig till dig som kanske vill prova på volontärarbete eller för dig som vill göra något av värde på semestern. Det passar även bra för dig som vill göra ditt gymnasieprojekt i samband med en volontärresa.

Du jobbar som volontär på ett barnhem som ligger i eller i närheten av Ghanas andra största stad Kumasi i Ashantiregionen. Arbetsuppgifterna är många, allt från att byta blöjor och mata de minsta barnen till att leka med de äldre och kanske även hjälpa till med läxläsning.

Du kan även välja att jobba som volontär på ett sjukhus eller en klinik men vi kräver att du har någon typ av utbildning och/eller erfarenhet för detta.

Du provar inte bara på volontärjobb under dessa veckor, du lär även känna kulturen och människorna eftersom du under vistelsen i detta härliga västafrikanska land bor hos en ghanansk värdfamilj. Tiden hos familjen kommer med all säkerhet ge dig många fina och varma minnen.

Joakims student!

Måste bara säga att jag hade riktigt kul och grattis till joakim som tagit studenten!
Det började med att vi satt hemma hos joakim och sedan blev det dags för mobergs, finns inte så mycket att berätta, det blir roligare att berätta genom bilder!

Jocke och johan.


Dan, Linda och Joakim.


Jag och Amanda.


Min snygging <3


Joakim och Amanda.


Jossan.

Mhm!

FAN! Jag har verkligen sagt till mig själv att jag ska inte tänka illa om människor, man ska inte se ner på andra.
Men ibland blir man bara galen! Ni vet när man verkligen stör sig på allt dom människorna gör? Vad dom äter, hur dom klär sig, vad dom dricker, hur dom pratar osv. OCH nej, det är inte som folk alltid brukar säga när det är något sådant, " du är bara avis, blablabla". Jag gör inte så när jag avundsjuk, är jag avundsjuk på någons hår, då säger jag det. Varför ska man säga något helt tvärtemot? Hur som helst, nu sitter jag här och bara stör mig på vissa personer, jag säger bara äckligt, äckligt äckligt äckligt äckligt äckligt. Förlåt, men usch! Alla är olika, jag vet, men herregud! Åh, hade jag inte haft Johan hade jag verkligen startat ett liv någon annanstans.
Nej, nu ska jag sluta upp med dom här fjanterierna och kolla på tv istället.

I morgon är jag extremt taggad för sånt här!
Tummen upp!

me like


gemma ward

Right heeeeere.

Just nu är jag galet taggad till både Torsdag och Fredag.  På Torsdag blir det ut och äta med lite brudar från skolan och JAG VILL HITTA MIN KAMERALADDARE! Det blir inte lika kul utan kamera. Fredagen tar Joakim studenten, då ska jag,johan och amanda hem till honom, tjoho. Detta kommer bli trevligt!

.

väfan!

Jag är jätte sur, min laddare till kameran är helt borta, därför vill man inte blogga heller!
Nåja ,jag tänker berätta om helgen..

Fredag: En riktigt svinigt rolig kväll, egentligen hade vi planerat ett födelsedags kalas till joakim, men han vägrade komma pga några tjejer som tyvärr inte kunda komma, eftersom det var väldigt mycket folk bjudna. Aja, då blev det så att johan åkte hem till jocke och jag till amanda, vilket var riktigt trevligt. Endast brudar, Synd det missade du jocke, tråkigt för dig! Det var skit mysigt, senare drog vi alla ut till trädgårn där vi träffade Johan jocke och alla.. sedan vidare till teatern, haha. Blev dansgolvet direkt och där stod vi till stängning! Väldigt synd att man bor i en liten jävla förort där allt stänger 2 eller 3. Jippie. Jaja, efter Teatern kilade Jag,Johan,Amanda,Angelica,Carl-petter och Jossan hem till oss. Vi hade det väl trevligt tills det kom lite folk som blev utslängda nästan direkt, haha. Men det löstes sig dagen efter.
Lördag: Riktigt slappt, drog och åt en fet pizza, fast varken jag eller johan kunde äta, så bra mådde vi. Hände absolut inget speciellt den dagen, eller jo. Vi åkte ut på landet för att åka runt lite, vilket vi gör nästan hela tiden, as mysigt. Bara åka runt ute på landet och kolla, vi kollar alltid på hus, vilka vi skulle kunna bo i. Hur som helst, så körde vi på ett rådjur och stackarn dog direkt, usch. Dumma djur, vad ska ni göra framför bilarna?
Söndag: Vi åkte ut till jossan och åt frukost, sedan åkte vi till joakim som fyllde 19 år, jippie.
Juste, Jag och Johan firade två år i söndags också, herregud. Två år, tiden går äckligt fort!!!

so damn happy.

Just nu sitter jag och lyssnar på en låt som Natalie gjort, haha jag kan inte sluta garva för det är så sött. Det var riktigt länge sedan hon gjorde den om man säger så, haha. Den ska jag visa liam när han blir äldre!
Satt bara och skrattade för mig själv och kom och tänka på hur jävla kul vi haft. Jag kan verkligen säga att jag levde det perfekta singellivet med dig. Jag hann inte vara hemma i en sekund innan hon ringde och det var något nytt på gång! Det är helt galet att tiden går fort när man har kul. Första gången du skulle hem till mig, och min mor hade inte träffat dig sen du var liten, då kom du med en stor träningsväska som vägde 900 kilo. Vad sa vi då? Nä det är bara mat, vi ska grilla. Haha, troligt. En träningsväska full med mat på valborg, fyfan. Det var många år sedan det! Sedan kom man alltid hem till dig på kvällen när man skulle sova, då hade du ställt upp en kanna vatten och bäddat fint åt mig. Haha, jag kan rabbla upp hur mycket som helst, jag har haft så jävla kul med dig. Nu har det gått ett par år och både du och jag har flyttat hemifrån, blivit en hel del mognare kan man säga och du har fått barn. Tiden går så läskigt fort,  jag är så glad att jag fortfarande har dig.
Vi, två fyllon, för ett par år sedan.

REGINA SPEKTOR!!!

Nu blev man så jävla sugen på hultsfred!


förklyningsfia..

Hur lyckas jag  alltid bli förkyld? Jag var riktigt sjuk för bara några veckor sedan och nu är  det tillbaka!
Som jocke sa, " det kan ju bero på att du lever på mc donalds och inte tränar". Haha det finns nog en poäng i det.. Från och med nu måste jag äta mer frukt. Nåja.. Finns inte speciellt mycket att berätta om idag, eftersom jag bara legat hemma och dött.
oohojsan, nu såg jag att desperate housewifes börjar, adjö!

vi är ganska söta..Hej ho!

Fyfan vilken mysig helg jag har haft! Vi åkte till helsingborg i fredags och drog ut direkt när vi kom fram,typ. Så sjukt jävla mysigt och äckligt jävla varmt. Kändes precis som att vara utomlands, kvällsvärmen på kvällarna, ohfyfan, jag blir helt i trans när jag bara tänker på det. Tänker absolut flytta till skåne när jag gått ut skolan, få med mig johan också, haha.. Nej men fyfan, helt underbart.. Jag och Amanda har alltid velat bo i skåne men jag tror nog att amanda kommer förbi en riktig roslagspigg;)  haha.. Hur som helst, det har varit skit mysigt och ville verkligen inte åka hem om det inte hade varit för  katterna och om man hade sovit i en säng istället för madrass, haha...
Nu slänger jag upp lite bilder som jag snott från jossans blogg!

RSS 2.0