från i går..


Camilla och hanna!

Några killar jag inte kommer i håg namnet på, + johan som knappt syns.

Camilla (hanna syns inte) och jag som försöker gömma mig.


life´s not a bitch.

Blablabla..
Hur som helst, är det ett asskönt lov, jag och Johan har slappat mest. Nu sitter jag och längtar tills 1a Maj, för då flyttar jag och Johan. Me like, det kommer bli hur underbart som helst.. Så vi önskar oss lite inflyttnings saker, iofs behövs det ej mycket, finns redan. så tar jag med mig bosse, så jag inte blir ensam när johan jobbar natt varannan helg. :] soti katten.

Just nu sitter jag och myser med Mysan och med min varma sköna fluffiga strumpor som såklart är vita & rosa.
Johan åkte precis för att jobba natt, blä jag gillar inte sånt. Man blir som lite orolig för man vet ju hur dom där kör med sina bilar. Vi var faktiskt och skrotade Johans bil idag, han körde in i en sak på parkeringen som man inte såg för all snö. Tråkigt, men jaja. Klantarsle säger jag bara, haha. Hm, och innan det så var vi och  hämtade Johans syster och hennes kompis på arlanda.Sedan blev det lite pizza också, yeah. Hahahaha, mh juste, Vofflor idag, gott folk, jag är nog inge vidare på att göra vofflor, ohoho.. Johan slängde dom, huhu..


A-Ö

VAD I HELVETE?
det snöade på min födelsedag, nu flyttar jag, hejdå.
image179

samsonimage168

BEBIS

image167
idag fyller johan  20 :) Stoooort grattis till honom, big love. <3

utan dig så hade inte mitt liv varit detsamma.


widi

nu var det ett tag sedan jag skrev så det kanske är dags :) Men först vill jag bara säga att jag är så trött på irriterade norrtälje folk som ska lägga sig i andras förhållanden. om man har någon som helst iq så förstår man väl att alla har olika slags förhållanden, vilket inte är så jävla svårt att förstå?men ok visst, tydligen.  Som sagt det är som riktiga vännerna som förstår en och är glad för ens skull. Eller kanske tänka efter och få en lösning till det hela?  usch. Bara för att någon har det så att dom inte vill att sin partner ska umgås med en viss person som egentligen inte ens är ens riktiga polare utan det är faktiskt personens partners kompis, då litar man inte på varandra? ok, visst! så kan man ju också se på saken, eller inte.  säger bara en sak, palla bry sig?


såja, idag blev det en lång skoldag igen, usch dom börjar det bli mycket av nu för tiden.Men det är faktiskt lov snar :)
Sen fyller min Gubbe år på onsdag, 20 hela år. Så söt. Men inte nog med det, en vecka efter fyller jag år!

image166

Josefinefia.

Idag har man varit lite små bakis, man har varit sur för att min mobil jag skulle köpa idag var slut och jag har varit glad för jag har ätit massor av mat. Bra blandning denna dag.
Sen har min fina dator fått något ryck med tangentbordet så kan ej skriva på det, så nu har jag blivit tvungen att sitta vid en av dom bärbara datorerna hemma och jag tycker inte om bärbara datorer så mycket.
Eftersom att jag har allt på min dator, så nu har det blivit en dag med lyssna på the voice.

Jag är så sjukt trött, hur tusan ska man orka skola på måndag?
jag orkar inte, så har vi nytt schema igen, ett ännu värre schema, massor av hemska långa dagar,
det är jag inte van vid.
Sedan på måndag ska jag börja träna :] Ska bli härligt, komma i form.
 Nu ska jag göra mig i ordning och åka med johan till Dahl.
Sedan i morgon får jag äntligen mitt hår förlängt och så det här ser jag framemot tills det kommer.


RSS 2.0