jahapp!

Dags att skriva lite kanske?
Hmm, har haft det riktigt bra nu vid julen. Måndagen innan jul var riktigt härlig, började med att jag och amanda träffade upp Angelica,sofie och marielle på pizzeria esplanaden! Käkade lite och sedan drog vi hem till mig och drack vin. blev en del prat och ganska mycket dans, haha. Galna är ni flickor! Sedan blev det mys mys med min syster dagen efter, eller det blev lite vin då också plus ost. Kan det bli bättre? Julafton firades lika slapp som vanligt, åt, öppnade paket och badade.. Sen åt igen, haha.. Hmm.. Efter det har det inte blivit så mycket mer.. Det var väl i går när jag och johan hämtade upp jocke och Natalie, herregud kan inte tänka mig att bebisen kommer snart! gulleplutt.. Vid ett tiden kilade natalie hem, då blev det bara att kolla på tv medans dom drack öl...Vid tre tiden kom Jossan och Annie, så det blev  väldigt väldigt sent. Är helt död nu, väntar på att Johan skall komma med pizza. Då blir det kolla på en filmo, fast först ner i tvättstugan, usch..

/ julaftonjag och mormor


hela familjen förutom bror.

Får man inte gåshud?


Regn = Vinter?

Fyfan, kan inte all snö komma tillbaka? Hellre det är massa jävla regn och vider. Man känner verkligen INTE att det är Julafton snart, ikke ikke..  Menmen, I dag har jag min distans dag och det blir nog en del plugga och städande. Efter fem tiden skulle jag ner på stan en snabbis med syster. Sedan ska jag försöka få med johan och kolla på en film med min bror, haha.  Hur som helst, det är fan Julafton snart, går så sjukt fort! Johan åker på Måndag, och då kommer SOFIE HIT! Fy fan vad kul, det var super länge sedan man träffade henne. Skönt att hon tagit körkort så att hon slipper åka buss och tåg från Södertälje. Har inte träffat henne på mer än ett år, kanske är två? Haha, herregud.. det ska i alla fall bli sjukt mysigt! På Tisdag så vet jag att min syster sover här, blir väl säkert att dricka vin då och kanske äta något gott, vem vet! Ska bli två riktigt sköna dagar, men kommer att sakna juhani, haha. Den bästa är att på Julafton ska jag sova hemma hos mamma och pappa plus att min bror och syster sover också över, hur länge sedan var det inte jag gjorde det?Hur länge sedan var det inte vi alla sov hemma i vartsitt rum? Haha! Älskar verkligen att vara där, haha gud vad jag är mammig och pappig av mig.

Nej nu blir det massa bullar och städning!

SOMMAR!Klypis,sasha & Amanda.


Maha

Tänk att allt gått så fort, man har gett sig in i i allt så fort.Allt man gått igenom,varit med om. Att flytta ihop, skaffat små odjur och hela baletten. Jag önskar verkligen inget mer än det jag har just nu.


'

maha!

Nu har jag funderat jätte mycket och jag tror att jag ska gå ner och beställa en till tid för tatuering, efter jul.
Då blir det under naveln till höger! Hade tänkt mig något sånt här FAST i svart.Fredagen.Ha ha ha ha!

Måndag.

Helgen har varit rätt slapp, förutom ifredags då hela kvällen var fucked up. Förstår inte riktigt vad människor ser i att slåss? Visst, det finns  personer som förtjänar att skadas. Men folk man aldrig träffat förut? Vad är problemet?
Aja, så patetiskt bara!   Lördag & Söndag blev det bara slappa. Filmkväll i lördags, eller jag och johan var och umgicks med min familj lite då också, saknar att bo hemma med dom ibland.. Söndag så var vi hos Johans mor och käkade och firade en liten jul för johans syster innan hon åker till Thailand. Alla åker ju i väg nu känns det som! Jag har i alla fall bestämt mig för att det blir inge fira jul i Dalarna, vill vara hemma med min familj. Min syster åker bort dagen efter och jag vill ju hinna träffa henne. Menmen, blir att fira Jul dagen efter julafton med johanbullen då.. Ska faktiskt bli skönt att vara själv om jag ska vara helt ärlig, haha. Bara springa runt i lägenheten och muppa mig, Eller iofs.. Amanda ska sova här den 22 när Johan åker, då blir det tjejmys, tv spel,middag och sånt.. 23 Sover nog min syster här och den 24 sover jag och syster antingen här med katterna eller hos mamma och pappa!  Blir perfekt.

Nu blir det tv time!

JAG VAR JÄTTE MÖRK

Ta mig till costa del sol?  jag var så brun..

.......

För ja drar
vi har inget kvar
så ja drar
kan inte stanna kvar
så ja drar
ja kanske hittar svar


....


....


....
......

ja drar nu
ja borde dratt för länge sen
ja kanske inte återvänder hem
men i den händelsen
så lär vi ses igen
för ja drar nu
åker vartsomhelst
till nånstans där en man kan va sig själv
till en plats där man har det bättre ställt
ingen tvekan ja drar direkt ikväll

RSS 2.0